發新話題

[此乃發夢post] 前幾日傾左20分鐘電話

資金le招.......................
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 13-8-2008 00:56 發表
資金le招.......................
佢無需用到
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ZaMaR 於 13-8-2008 00:55 發表

咦?你唔係有枝70-200 f4咩?

原來係5D既問題...嘛,反正我對CANON機完全冇FEEL
我都冇ga...不過d死野望我d眼神好奸姣ja ma...

C家咪24-70,70-200 2.8
N家咪24-70,70-200 2.8
S家咪.......................我唔知wor!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2008 00:57 發表

S家咪.......................我唔知wor!
s的一係16-80蔡鏡,一係18-70,不過2支都唔係恆定,最大都係f3.5,不至於2.8咁大(官網資料)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-8-2008 01:03 發表

s的一係16-80蔡鏡,一係18-70,不過2支都唔係恆定,最大都係f3.5,不至於2.8咁大(官網資料)
S記收X啦...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2008 00:57 發表

S家都係24-70,70-200 2.8

TOPIC OVER

引用:
原帖由 ZaMaR 於 13-8-2008 01:13 發表

S家都係24-70,70-200 2.8

TOPIC OVER
不過S家支閃....可以玩轉轉..

10-22... 17-55... thts why APS-C is not a problem..
今日係中央圖書館non-stop打左9個鐘essay
我依家想死...
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2008 01:14 發表

不過S家支閃....可以玩轉轉..
我諗o黎緊1年c同n都會出一d 新閃應對

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-8-2008 01:23 發表

我諗o黎緊1年c同n都會出一d 新閃應對
n咪出左SB900 lor.....c啦...可能5Dmk2同時出埋掛?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2008 01:26 發表

n咪出左SB900 lor.....c啦...可能5Dmk2同時出埋掛?
我諗係出d同s記o個支轉得的閃相近的設計

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-8-2008 01:35 發表

我諗係出d同s記o個支轉得的閃相近的設計
我話實唔出... 佢地冇咁得閒抄呢d雞肋design...

我完全唔識影相 , 屋企果部DC 仲係6年前入門級中既入門級A40

留意左你個POST咁耐 , 始終都抵唔住頸要出下聲

你老豆既然已講到男人最不情願講個三個字 " 任你碌 "

你想做一次孝順仔就住佢荷包都係一件好事

不過你同令尊翁都俾到我相同感覺

令尊唔理你開頭想買咩機 , 同你而家莫視其他人俾你既建議何其相似 !!
引用:
原帖由 101653 於 12-8-2008 01:43 發表

咁可唔可以說話講得好聽D而令我唔係覺得咁黑暗呢??
我唔係想同各位嘈....講真你講我有聽....
但係我聽到D唔好老脾既說話我好難再好老脾咁聽佢講....
見你唔對路指正你就叫串你 ?

而家俾人" 串下 "  , 感受下黑暗

總好過第日你出黎做野俾人冼鑊甘 !!

我唔知你有冇讀電腦科

讀電腦科既人都會有個概念

" 玩得盡的東西就是好東西 "

對一件器材好 , 最好既方法係用你最大既功夫玩到佢盡

功夫唔好 , 對件神兵係最大既侮辱

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2008 01:36 發表

我話實唔出... 佢地冇咁得閒抄呢d雞肋design...
都唔係的,如果再出的都係以gn大,回電快同焦距遠的,基本上唔加d額外野的好難擴大戰線

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-8-2008 01:51 發表

都唔係的,如果再出的都係以gn大,回電快同焦距遠的,基本上唔加d額外野的好難擴大戰線
64GN,16-200,一秒兩閃.... 發夢please~

發新話題