發新話題

[此乃發夢post] 前幾日傾左20分鐘電話

35mm奶頭你想點
M鏡35/2要成7千幾蚊呀
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 11-8-2008 23:33 發表
35mm奶頭你想點
M鏡35/2要成7千幾蚊呀
...我做野先啦咁

回復 62# 的帖子

http://cgi.ebay.com/Leica-70-210 ... QrdZ1QQcmdZViewItem

依碌係好野  都係小小白價錢..

我地姦左樓主post

引用:
原帖由 Elf 於 11-8-2008 23:41 發表
我地姦左樓主post
聽說出Leica CL digital.......唉,又係遙不可及...

唔係呀...我地好認真答問題ga...答完,幫樓上置頂 ja ma~
都係果句...
混三元(17-40+24-70+70-200)加Metz燈加定焦(隨意)

引用:
原帖由 Elf 於 11-8-2008 23:41 發表
我地姦左樓主post
請姦....

講真....佢如果真係買既唔會貴就唔買....
佢唔買既我都吹佢唔脹....咪臨下自己發夢有D咩囉....
比人反口一次就算架啦....佢都反左我N次口啦
你叫我再信多佢一次??....SORRY....冇可能喇....
你想買咪買囉....你肯買我肯用....你唔買我預X左....
佢話買比我4月吹到E家啦....佢有心既早就買左番黎啦....
佢講到上FF唔洗錢咁....咁咪去馬囉....
不過千其唔X好下次又同我講話點解要買FF而唔買中幅機阿....

引用:
原帖由 101653 於 11-8-2008 23:50 發表

請姦....

講真....佢如果真係買既唔會貴就唔買....
佢唔買既我都吹佢唔脹....咪臨下自己發夢有D咩囉....
比人反口一次就算架啦....佢都反左我N次口啦
你叫我再信多佢一次??....SORRY....冇可能喇....
你想 ...
諗咁多做乜~? 佢買咪買~唔買你又吹唔漲~梗係諗買咩先啦!開心左先嘛~

混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!

自己比錢買lo.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-8-2008 23:51 發表

諗咁多做乜~? 佢買咪買~唔買你又吹唔漲~梗係諗買咩先啦!開心左先嘛~

混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!混三元!
入到相機鋪....見到D相機同鏡頭....

"唔該同我將呢行同呢行包起佢....果邊果位先生比錢"

-完-

引用:
原帖由 高!高!高! 於 11-8-2008 23:53 發表
自己比錢買lo.
咁就現實好多喇

引用:
原帖由 101653 於 11-8-2008 23:53 發表

入到相機鋪....見到D相機同鏡頭....

"唔該同我將呢行同呢行包起佢....果邊果位先生比錢"

-完-
咁去金鐘太古廣場果d啦~~果度多 Leica...

引用:
原帖由 101653 於 11-8-2008 23:54 發表

咁就現實好多喇
買二手,買低級d o既機種鏡頭,借機邊玩邊儲錢買,
學影相個個都係咁嫁啦,135就話買到,
120/4x5果d點買最好最新最靚??
有得用,用到,學到先啦,功作需要之後再算啦.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 savage 於 11-8-2008 20:24 發表
又要人比錢, 又咁多要求
咁x叻,自己比錢買啦

你老豆對你算好啦, 仲投訴!!!!
X2
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 12-8-2008 00:02 發表

我發覺我應該係個TOPIC前面加番發夢兩隻字....
唔係我太大想頭....只係....我老豆吹水我當發夢咁同佢諗下....
唔係我話唔想買部二手....唔係我話唔想買部平D低級D....
錢我都有存....但真係唔多....加上我唔只臨住用落相機....
如果要自己比買機我諗都要出年年頭....

引用:
原帖由 高!高!高! 於 12-8-2008 00:02 發表

我睇完有d後悔..

發新話題