發新話題

有無人去影野??

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 31-7-2008 13:09 發表

六月D300個價都係一萬一千中至尾..宜家出左D700我諗應該仲有些少降價

CANON D閃仲要3千幾蚊..N家神燈八百都係二千幾
埋數唔會差好遠, 而且性能上D300絕對係40D之上

入N家吧
同感呀!!

反正都係買APS-C機...點解唔買機皇?

S家既A700都唔錯架!好過部40D
不過睇你都唔會簡佢

引用:
原帖由 ZaMaR 於 31-7-2008 13:23 發表

S家既A700都唔錯架!好過部40D
不過睇你都唔會簡佢
....A700....

發左達都唔揀~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-7-2008 13:28 發表

....A700....

發左達都唔揀~
我簡canon都唔簡S.........

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 31-7-2008 22:05 發表

我簡canon都唔簡S.........
我揀Olympus啦~反正都係貴鏡~但係有O記藍..E3又話對焦快..four-third又可以用Leica果d鏡...(雖然4/3死緊)

莊家..我不是唬你呀..但你看看....

http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=244&t=710299&p=1

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 31-7-2008 11:39 PM 發表

http://www.mobile01.com/topicdet ... mp;t=710299&p=1

在下都見過有朋友發現部40D出事(雖然唔知係咪個17-40 F4.0有問題...)
click>

有機會玩下 D300 先決定la

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 31-7-2008 23:39 發表

http://www.mobile01.com/topicdet ... mp;t=710299&p=1

買機唔試機,而家去買機,帶埋腦去試過機之後張相係基本野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-8-2008 09:41 發表

...有d法國大餐feel...

莊家....唔好哂25蚊入去影相喇.....

今日見盡肥版初音....腳粗版李娜莉....豬版C.C.
絕望了....我對三次元世界絕望了....

引用:
原帖由 101653 於 1-8-2008 19:56 發表
莊家....唔好哂25蚊入去影相喇.....

今日見盡肥版初音....腳粗版李娜莉....豬版C.C.
絕望了....我對三次元世界絕望了....
會唔會係你太好彩炸

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-8-2008 09:41 發表

我唔係想話你知d人唔試機..

係想話比你知個QC...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-8-2008 20:54 發表

會唔會係你太好彩炸
我同佢一齊去,但我見到同往年水平差唔多,有幾個仲幾唔錯添!(同貂蟬吹水果隻蘿莉,coz d-gary-man果個馬尾,樓下紫裙果個)
當然亦見到d要洗眼既野....

發新話題