發新話題

有無人去影野??

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-8-2008 22:28 發表

我同佢一齊去,但我見到同往年水平差唔多,有幾個仲幾唔錯添!(同貂蟬吹水果隻蘿莉,coz d-gary-man果個馬尾,樓下紫裙果個)
當然亦見到d要洗眼既野....
你班友...去又唔叫我....

不過我頭先去完....成場攝影X (高登成日講果d)

行行下遠睇見到有人cos 此方...行到埋去....頂佢!男人來的..滿口粗口..真係想萬解佢..

女? 好少wor...cosplayer掂既更加少....影女都係算吧啦...等電腦展...

P.S. 一年比一年唔想去...真係越來越悶...係去火狗買左<<十五二十>>本第四期,同隻lego匙扣..
     越來越覺得係去搵野傷自己眼...真係好X傷心...
P.S.2 好似見到某版友係度cos..

我都見到個傷眼版此方,但唔係男既

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-8-2008 23:47 發表
我都見到個傷眼版此方,但唔係男既
我臨走重見到 溶眼版 Sailor-moon....
我真係唔多想再去了...d野又唔係平,又要迫,又多體臭宅,又多嘔心男,又多核突閃光..
d野街都買到既...去到都冇野想買... 影女...更加唔係我會做既...

來年...睇下點..

我乜都冇買....
但係數字人買左**** poster

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-8-2008 00:43 發表
我乜都冇買....
但係數字人買左**** poster
咩叫****?

我想買山口式四葉妹妹同阿X ar... (即係果個...箱人,隻眼識著燈呢?)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-8-2008 11:33 PM 發表

你班友...去又唔叫我....

不過我頭先去完....成場攝影X (高登成日講果d)

行行下遠睇見到有人cos 此方...行到埋去....頂佢!男人來的..滿口粗口..真係想萬解佢..

女? 好少wor...cosplayer掂既更加 ...
十五二十 仲有繼續? 太好了...
click>

引用:

我同佢一齊去,但我見到同往年水平差唔多,有幾個仲幾唔錯添!(同貂蟬吹水果隻蘿莉,coz d-gary-man果個馬尾,樓下紫裙果個)
你D唔錯既相去左邊...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:

隻貂蟬夠唔算差咯 剩係識得望隻蘿莉

不過真係要洗好多次眼先見到d好睇少少既....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2008 01:07 發表

咩叫****?

我想買山口式四葉妹妹同阿X ar... (即係果個...箱人,隻眼識著燈呢?)
工口工口

專業阿....專業阿....

娜娜莉坐住輪椅un un腳周圍望....
尤菲....著校服既??....
老老收唔夠尤菲高....所以著住對6寸既高跟鞋....
仲有....我未去之前係未見過d咁恐怖既C.C.架....唔係一隻....係量產....

專業阿....

引用:
原帖由 VEC 於 2-8-2008 02:10 發表

十五二十 仲有繼續? 太好了...
我見到差d喊出來... 第四期啦終於...

引用:
原帖由 101653 於 2-8-2008 10:01 發表

隻貂蟬夠唔算差咯 剩係識得望隻蘿莉

不過真係要洗好多次眼先見到d好睇少少既....
隻貂蟬?條腰得,但個樣好老...
呢張係舊年影既,係同一個人

附件

2-8-2008 11:48

引用:
原帖由 HunterX 於 2-8-2008 04:33 發表

你D唔錯既相去左邊...
冇帶機,乜都冇影

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-8-2008 11:49 發表

冇帶機,乜都冇影
我硬係覺得係呢d地方拎住DSLR....真係成個痴漢樣...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2008 12:39 發表

我硬係覺得係呢d地方拎住DSLR....真係成個痴漢樣...
同感だ!

發新話題