54 1234
發新話題

有無人去影野??

有無人去影野??

動漫and解放軍展???

我星期六去動漫,星期日去解放軍展

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

你係咪放錯區

打漏左,有無人去影野??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-7-2008 19:15 發表
打漏左,有無人去影野??
你星期6去影cosplayer?
我搵緊fd陪我去動漫節but好多都要番工....

我去解放軍展睇下d國狗野。
Kurtzns

引用:
原帖由 101653 於 30-7-2008 20:02 發表

你星期6去影cosplayer?
我搵緊fd陪我去動漫節but好多都要番工....
六同日都可能會去影

(8月1我入40d )

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-7-2008 20:29 發表

六同日都可能會去影

(8月1我入40d )
頂...好唔開心...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-7-2008 20:29 發表

六同日都可能會去影

(8月1我入40d )
頂....入新機....

引用:

六同日都可能會去影

(8月1我入40d )
er99

做咩唔入Nikon呀XD

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 30-7-2008 23:07 發表

er99

講真...俾我入D300...反正都係APS-C...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 30-7-2008 23:07 發表

er99

d300 body 官價我都夠入40d 機,鏡+閃

介面上,之前阿芝飯局o個日用過nikon 介面,雖然操作上方便d,但比較習慣canon的操作

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-7-2008 22:11 發表

頂....入新機....
yes

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-7-2008 09:44 發表

介面上,之前阿芝飯局o個日用過nikon 介面,雖然操作上方便d,但比較習慣canon的操作
重諗埋580EX-2...你俾我寧願儲多排先買支SB-800...

為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-7-2008 09:44 發表

六月D300個價都係一萬一千中至尾..宜家出左D700我諗應該仲有些少降價

CANON D閃仲要3千幾蚊..N家神燈八百都係二千幾
埋數唔會差好遠, 而且性能上D300絕對係40D之上

入N家吧

54 1234
發新話題