24 12
發新話題

有無d海戰遊戲, 係PC既, 最好係二戰既......

小弟愚蠢...咁即係邊個server下載好d呢?

引用:
原帖由 七點六二 於 24-7-2008 19:07 發表
小弟愚蠢...咁即係邊個server下載好d呢?
睇下你想點玩者
想洗錢玩的 - See you in USNF
想玩香港server的 - 去玩Hairra
*美ser多d野玩, 先進d的 (for example: 港口戰)

引用:
原帖由 Rager 於 24-7-2008 19:16 發表

睇下你想點玩者
想洗錢玩的 - See you in USNF
想玩香港server的 - 去玩Hairra
*美ser多d野玩, 先進d的 (for example: 港口戰)
就快出submarine

引用:
原帖由 DevilGTO 於 24-7-2008 11:21 發表

你玩邊個sever呀??
我玩ny
我玩Arizona...

引用:
原帖由 fire23wong 於 24-7-2008 21:03 發表

就快出submarine
我都知
不過洗唔洗點

Navy Field 我都有玩

引用:
原帖由 Rager 於 24-7-2008 21:44 發表

我都知
不過洗唔洗點
咩洗唔洗點??

引用:
原帖由 1233 於 24-7-2008 23:55 發表
Navy Field 我都有玩
你玩US server?

引用:
原帖由 Rager 於 24-7-2008 13:37 發表

150% ~ 200%
但係升lv的經驗值係少左(比個到GM改)
*個server 05年run到而家,reset過1次,不過去果到玩要小心BB就係,個server唔同USNF,無DD WARS(正確係唔準DD WARS)
如果我係英國連過去會唔會好lag架啦?...
等我try下先x!!

引用:
原帖由 Rager 於 24-7-2008 13:37 發表

150% ~ 200%
但係升lv的經驗值係少左(比個到GM改)
*個server 05年run到而家,reset過1次,不過去果到玩要小心BB就係,個server唔同USNF,無DD WARS(正確係唔準DD WARS)
如果我係英國連過去會唔會好lag架啦?...
等我try下先x!!

24 12
發新話題