發新話題

請問有幾多師兄有玩Fantasy Earth Zero~

請問有幾多師兄有玩Fantasy Earth Zero~

http://www.fezero.com.hk/
在下每晚都會上去打~又有國戰~好爽好正~
有時a國佔領左27個地方,但係第二日又可以得返17個地方~
又可以係戰場上面起箭塔,城牆,又要採廣先起到野~好似即時戰略咁玩~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

B服
綠國
ID:卑彌*
LV.19
職:戰士

我都有fd叫我去玩,不過冇理佢...
洗唔洗錢架?

SE出品...畫面也不錯....有興趣!

點解冇人討論ga...俾d 意見啦喂...我玩唔玩好...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 8-7-2008 17:13 發表
我都有fd叫我去玩,不過冇理佢...
洗唔洗錢架?
唔洗錢
但台灣封左海外IP

個人覺得ok正
即時動作的OLG,而且主打國戰
最多支援100人上場
外加變身系統(騎士、巨人、死靈、合成獸)
打怪囉到龍瓶仲會系你死時隨機讓你變成遊戲最強的龍王(一招火球大範圍攻擊 一下扣掉敵人1/4血,支援飛上天任你飛天)

我係打台版
風氣比港版好D
但係依家又入唔到
唔知係跳板死定係個跳板程式比人封左

引用:
原帖由 sunny2014 於 8-7-2008 22:38 發表
我係打台版
風氣比港版好D
但係依家又入唔到
唔知係跳板死定係個跳板程式比人封左
應該系封跳版
而且補一句
台版已經有外掛出現(雖然我都收到個程式 但我唔會因為想搞爛香港版而用)
有無限PW,無限跳等
所以勸你回香港版玩吧
加入B服綠國吧!(精靈姐姐看著你啊)

入工會有好處 會得到整套工會部隊裝
級別應該是10~18級適合的

Lv 10了~~
可是我配錯了技能....雙手武器戰士...要了一招單手的,怎麼辦?

回復 9# 的帖子

係城裡面有個npc專幫人從新配點~不過一個角色只有一次機會reset~
我玩緊法師lv19~藍國~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

回復 8# 的帖子

請問師兄你用咩方法screenshot~?
因為我只係用緊print screenshot......

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-7-2008 02:20 發表
Lv 10了~~
可是我配錯了技能....雙手武器戰士...要了一招單手的,怎麼辦?
技能點上限40點
如果單手個招你只用左2點黎學無再增加既最多只系雙手技能或者音爆個條line有一項最終技能升唔曬第三級...

回復 8# 的帖子

原來唔係鎖左跳板程式
係「PCXW」o既流量問題
中午先果200Ping好地地
下午就打唔到or爆到5XXPing
lag到根本打唔到

至於你話外掛同加速器
加速器昨晚緊急維修後鎖晒
但係地縛靈(外掛)仲係殺唔盡
不過我講o既風氣唔關外掛事
係我響港版cb有D唔好o既經歷
(招喚騎士亂礦比敵軍D細路問候我老母,果時同蓋布袋班友仔打)

師兄係卡薩多人?
好對唔著啦
我係永遠對女王陛下效忠o既霍爾丁戰士
我地注定係對立o架

引用:
原帖由 alien 於 9-7-2008 12:42 發表

技能點上限40點
如果單手個招你只用左2點黎學無再增加既最多只系雙手技能或者音爆個條line有一項最終技能升唔曬第三級...
....加左一點...

回復 14# 的帖子

一點
有一點學o既技能架咩
最少兩點學喎

發新話題