發新話題

CB問完,到我問.....腳架!!

上浮一下~~
GitzoGitzoGitzoGitzoGitzoGitzoGitzoGitzo
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-7-2008 00:01 發表

國產wor....我係怕呢樣...Man仔鋁都話明Italy...
MADE IN 邊度呢D野..睇化點吧.....

我做緊野果度都話D貨係MADE IN HK啦..其實咪又............

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-7-2008 11:39 發表
考完啦~~

ATM哥重未出現過...
到我考了....而家出去,考車...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 10-7-2008 13:11 發表

MADE IN 邊度呢D野..睇化點吧.....

我做緊野果度都話D貨係MADE IN HK啦..其實咪又............
我都係made in hong kong架

頭先睇左d腳...係尖咀天"長"....佢話自己批發既....Man仔190XPROB 都不過係$850.....
Velbon......4系定5系...都已經千四....

佢有支190MFV連波頭,賣千九.....碳的....但係負重得4kg.... 呢支真係輕....

only腳的話,190鋁 同 645差唔多重....都係重4少少....不過 6仔 真係好高....

大家點睇?

重有....頭,我買咩好?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-7-2008 20:01 發表
重有....頭,我買咩好?
睇你想要波頭定三軸頭
我鐘意pan的,所以會選三軸的

小弟用緊 Man仔190XPROB  同 055 ,

重係重D, 不過信得過ma

btw...世上無最好ge 商品, 只有最 fit 的.
找只適合的就可以

引用:
原帖由 Francis 於 11-7-2008 09:37 發表
小弟用緊 Man仔190XPROB  同 055 ,

重係重D, 不過信得過ma

btw...世上無最好ge 商品, 只有最 fit 的.
找只適合的就可以
師兄用咩頭?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 11:39 發表

師兄用咩頭?
佢己經好玄咁答左你應該用咩頭

135單反機用三軸頭好似方便順手d,可能是個人喜好吧!
120單反機冇用凌鏡果d,就一定波頭.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-7-2008 13:06 發表

佢己經好玄咁答左你應該用咩頭
有咩!?

velbon 71Q啦... 平靚正
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

嘩...我頭先去 DC飛花 check下....天長賣850,佢賣1000...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 18:40 發表
嘩...我頭先去 DC飛花 check下....天長賣850,佢賣1000...
賣咩???

發新話題