發新話題

CB問完,到我問.....腳架!!

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-7-2008 21:19 發表

賣咩???
190XPROB....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 23:02 發表

190XPROB....
乖乖地買碳吧啦

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-7-2008 23:24 發表

乖乖地買碳吧啦
Velbon....麻麻地 ja wor...佢個鐵Au 真係好核突...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 23:40 發表

Velbon....麻麻地 ja wor...佢個鐵Au 真係好核突...
請容許我難聽d講...

你比幾多錢出黎..咪買咩質量貨囉..
又要馬兒好...

就好似買一部D300..你唔係期望佢有D3既質素比到你下話..

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-7-2008 23:45 發表

請容許我難聽d講...

你比幾多錢出黎..咪買咩質量貨囉..
又要馬兒好...

就好似一部D300..就點都唔會有D3既質素比到你..
所以我諗緊190....寧願重少少,好過見到個舊反光鐵...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 23:46 發表

所以我諗緊190....寧願重少少,好過見到個舊反光鐵...
既然心有所屬..咁又唔去馬..

不過我建議係將兩支腳拎下上手感受下先..
行長途果陣重果少少可以變成辛苦多多..

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-7-2008 23:50 發表

既然心有所屬..咁又唔去馬..

不過我建議係將兩支腳拎下上手感受下先..
行長途果陣重果少少可以變成辛苦多多..
我拎過對比了~ 重兩隻都試埋加頭後既重量...(天長既二樓阿姐好好服務,但係d人話間野串,我都唔明點解)
Velbon係輕d...不過..... 我對佢既組裝...好擔心...唔怕佢d 碳,怕佢d膠...
Man仔加左三維真係重...不過,加波輕d....不過!!! 唔知點解而家冇 141RC賣...得 804

by the way....我買左Nikon x Millet 腳架袋...勁抵!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 23:56 發表
by the way....我買左Nikon x Millet 腳架袋...勁抵!
你講夠未

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 12-7-2008 00:01 發表

你講夠未
人家開心嘛...重有條迷彩色Nikon海綿頸帶....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-7-2008 00:03 發表

人家開心嘛...重有條迷彩色Nikon海綿頸帶....
砍掉你..

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 12-7-2008 00:05 發表

砍掉你..
下次借你摸下....而家部5D係頸上面輕左好多.....(迷之聲:Canon的叛徒!?)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-7-2008 00:06 發表

下次借你摸下....而家部5D係頸上面輕左好多.....(迷之聲:Canon的叛徒!?)
錯覺黎既..呃我唔到既你

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 12-7-2008 00:08 發表

錯覺黎既..呃我唔到既你
你去買條試下...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-7-2008 00:12 發表

你去買條試下...
理論上其實真係錯覺黎...

發新話題