23 12
發新話題

防潮箱問題

防潮箱問題

我其實唔想買ga...但係老豆硬係話我唔錫部機...要我買防潮箱....

如果買電子的,大家有咩好推介? 上網見人話收藏家好d,"胃通"就平,"型"記有售,但係又好似唔好好聲譽...
有冇大大用緊電子箱? 可否俾d意見? thanks~

啊...重有,會唔會邊度平?

唔想買防潮箱?發左MO先後悔吧!

紅A + 大象 就已經OK
紅AD人話貴,可以買任何密氣既膠盒

TOSHIBA~我父上用緊~~
不錯的
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

胃通好似之前有人話著火, 唔止一次
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

有微熱功能的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我用緊WONDERFUL....6舊幾

引用:
原帖由 mujiadam 於 1-7-2008 20:00 發表
我用緊WONDERFUL....6舊幾
當哥哥用緊幾多L?

今日見收藏家....起碼8舊...

冇人係度了?

你大約預算用幾多$$
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 3-7-2008 07:11 發表
你大約預算用幾多$$
六至八百...要個40L

引用:
原帖由 Elf 於 1-7-2008 17:04 發表
胃通好似之前有人話著火, 唔止一次
係囉
但其實都多人用架,可能係1000個裡面得10個會有問題o者
查實可唔可以叫消委會 / 機電工程署測試下市面上的防潮箱呢?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-7-2008 21:35 發表

當哥哥用緊幾多L?

今日見收藏家....起碼8舊...
收藏家算係幾正架啦
台仔貨,幾年前賣成千銀架,而家咪算平囉

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-7-2008 10:44 發表

六至八百...要個40L
我果個係30L
而家好擠迫了,遲d可能連大笨象都放唔入

剛剛老豆在廣州...(廣州呀!大陸囉!) 買左個 58L 收藏家...六百五蚊人仔.... 真係怕會燒著...

23 12
發新話題