發新話題

[兒童不宜] 手槍王黑澤

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 11:46 發表

嘩.....我識唔到呢d咁有承擔人wor...
我諗佢既意思係女角......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-6-2008 23:18 發表
我搵到條DL既link, Post唔post得?

ps: 呢本係網上作品, 無出過單行本, 應該無版權問題掛??
其實就版權而言,即使係網上作品,其實本身都需要作者同意先可以轉載或翻譯,所以呢...........其實個link 都係唔得
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 gtoray 於 26-6-2008 01:38 發表

係lor, 我之前都有考慮過呢個問題
但係個網好似好多其他作品有版權問題?
有其他有版權作品的link 本身就唔可以o係cgf post
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 26-6-2008 05:23 PM 發表

我諗佢既意思係女角......
在下講得唔太啱, 引起大家ge誤會了, 在下應該講: 故事入面ge角色總係自己或者身邊ge人ge縮影吧: 唔同ge年紀ge自己都可以代入去一d角色入面... (只係冇長岡或者結局時ge黑澤咁有happy ending... )

畢竟故事背景接近日常生活吧...
click>

終於睇完
意外地感人
希望跟著落去有多d番外篇la

好多人問我攞link睇完不回帖......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-7-2008 00:11 發表
去哂女廁打....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-7-2008 00:20 發表

去哂女廁打....
O係香港好易上報喎......
-但丁

睇哂啦~~
好好睇
最後竟然同意想不到既人一齊

引用:
原帖由 VEC 於 26-6-2008 23:18 發表

在下講得唔太啱, 引起大家ge誤會了, 在下應該講: 故事入面ge角色總係自己或者身邊ge人ge縮影吧: 唔同ge年紀ge自己都可以代入去一d角色入面... (只係冇長岡或者結局時ge黑澤咁有happy ending... )

畢 ...
唉~ 我都想遇到我既須川~~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-7-2008 05:07 發表

唉~ 我都想遇到我既須川~~
要壞女孩

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-7-2008 09:36 發表

要壞女孩
唉... 巨乳傲驕何處尋......
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-7-2008 03:57 發表

唉... 巨乳傲驕何處尋......
40-30-40都係巨,你要唔要

引用:
原帖由 HunterX 於 4-7-2008 00:11 發表
係咁ga la,fun 版都唔知幾多個post係咁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2008 09:40 發表

40-30-40都係巨,你要唔要
呢D係肥婆, 唔係巨乳~~
-但丁

發新話題