發新話題

Nikon D700登場! FF演義開波啦!

回復 45# 的帖子

我講緊1Ds喎, 萬2蚊左右咋嘛..
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 5-7-2008 13:39 發表
我講緊1Ds喎, 萬2蚊左右咋嘛..
.....咁大部...

回復 47# 的帖子

1仔手感喔

引用:
原帖由 Elf 於 5-7-2008 14:48 發表
1仔手感喔
我寧願輕d....希望5Dmk2 9月先出...等埋Sony...到時佢俾Sony同Nikon夾,一定會平少少...
咁一年之內,一定會降價..

回復 49# 的帖子

咁你仲唔拿拿聲放左部5D等幾時呀

唔係剛剛買咩??
咁快放??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 5-7-2008 15:04 發表
唔係剛剛買咩??
咁快放??
係囉...我都唔多想放...
即使新機有幾多好功能都好...即使5Dちゃん有幾多缺點...但是,5Dちゃん就是我的5Dちゃん呀!
即使好快我就會後悔....好快就會羨慕人地既新功能....但係,我對5Dちゃん的愛是不變的!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-7-2008 15:08 發表

即使新機有幾多好功能都好...即使5Dちゃん有幾多缺點...但是,5Dちゃん就是我的5Dちゃん呀!
即使好快我就會後悔....好快 ...
差左果個價,買多支鏡好似仲好,
機年年都有新,邊追到,
多支鏡,多支燈,玩都玩得多D效果,
機又做唔到D咩.

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-7-2008 15:08 發表

機年年都有新,邊追到,
機又做唔到D咩.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 5-7-2008 15:19 發表

機年年都有新,邊追到,
機又做唔到D咩.
其實我想Canon出新燈多d.... 430EX-II又未出...

引用:

我不信
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 5-7-2008 22:25 發表

我不信
到時就會話....."我地...起碼有愛過呀..."

回復 55# 的帖子

下? 出左一排啦喎...

引用:
原帖由 Elf 於 5-7-2008 23:43 發表
下? 出左一排啦喎...
呢支wor!?
七月尾嘛....

回復 59# 的帖子

well...咁都係算出左嘛.. 點解唔買580?

發新話題