發新話題

I.G. 新出的戰爭動畫

引用:
原帖由 Ate120 於 21-4-2008 22:49 發表

冇戲做就冇野睇...冇野睇就唔冼
冇戲做就冇野睇~無野睇就無槍出~
無槍出就無槍買~無槍買就無槍玩~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

其實遲早政府一定會被逼靠邊選
遲早會因為市民在槍戰中喪生而激起全國不滿而遊行示威....

回覆 #16 westdog 的帖子
回覆 #14 Paul 的帖子
回覆 #13 Ate120 的帖子

這麼說,這是一推銷商品的動畫了.如果高達00是推模型,那它一定是推氣槍 .

題外話:有這麼大矛盾的故事架構是會對故事做成很多的裂縫,其完整性和觀眾的代入感會變差.更甚者會因為自身的矛盾而變成"爛尾"
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 alien 於 23-4-2008 20:04 發表
其實遲早政府一定會被逼靠邊選
遲早會因為市民在槍戰中喪生而激起全國不滿而遊行示威....
故事發展下去很可能會變成這樣,結論也就是一早"審法從嚴",就不會有那麼多事,也就不會有這樣的故事.

個人推想:最後可能會像"犬狼傳說"的結局般,出動自衛隊/軍"清場" .
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 23-4-2008 23:23 發表

故事發展下去很可能會變成這樣,結論也就是一早"審法從嚴",就不會有那麼多事,也就不會有這樣的故事.

個人推想:最後可能會像"犬狼傳說"的結局般,出動自衛隊/軍"清場" .
故事原著小說有三步曲:  圖書館的戰爭, 圖書館的內亂, 圖書館的危機

引用:
原帖由 Paul 於 24-4-2008 01:39 發表

故事原著小說有三步曲:  圖書館的戰爭, 圖書館的內亂, 圖書館的危機
即是會衍生為"鬼打鬼"?

另外,03當中對手的"走位"相當好(我不是專家所以找不到錯處 ),不愧是IG的製品 .不過,打的過程有點像在打WARGAME .

支那人 不等如 中國人

今集有89式, VSR 狙擊槍出場

引用:
原帖由 Paul 於 25-4-2008 13:32 發表
今集有89式, VSR 狙擊槍出場
VSR? 果支點睇都係 M24 呀...?
89式...有出場咩?

其實...如果可以用爆炸性既武器...就唔洗打得咁辛苦...
用 d 微衝 去撒彈...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-4-2008 19:40 發表

89式...有出場咩?

其實...如果可以用爆炸性既武器...就唔洗打得咁辛苦...
佢地唔想武力升級je
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-4-2008 19:40 發表

89式...有出場咩?

TRAINING USE 89

引用:
原帖由 Paul 於 25-4-2008 21:06 發表

TRAINING USE 89
好....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-4-2008 20:54 發表

佢地唔想武力升級je
再者,在自己的"地頭"亂來也不是太好.
支那人 不等如 中國人

引用:

89式...有出場咩?

看來微衝(minimi)成了他們交火的"基本武器",micro uzi vs mp5一幕很有趣 .
支那人 不等如 中國人

今集勁串日本警方冇能力對抗日本激進黑幫。

adrian!封信UP乜???

字幕冇出果part呀!(咩爛鬼字幕組黎架?EMD~!)

發新話題