35 123
發新話題

I.G. 新出的戰爭動畫

I.G. 新出的戰爭動畫

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5 ... 8%E6%88%B0%E7%88%AD

輕小說改編, 有好多陸自七八十年代的Gears, 重有D串日本政府對日本動漫界的管制

頭先諗住開個post討論呢個...不過...見我開左幾個就唔開....

哈!竟然係paul哥你開!

IG的動畫好流暢呀!
見到64式真係好開心!

我都係一個fantasy小說迷~我都好明白主角感受~
我地一齊作戰吧~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

又多個玩陸上自衛隊既借口了

看來I.G.頗喜歡做一些有政治色彩的動畫 我喜歡
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

9MM機關槍是MINIMI ..... 另外,他們的錢和兵器是從哪裡來的 可不要說是由政府途徑
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #6 WAIKO01 的帖子

但係佢地又真係政府認可喎~
唔排除係有黨與黨之間鬥爭加入~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 15-4-2008 08:46 發表
但係佢地又真係政府認可喎~
唔排除係有黨與黨之間鬥爭加入~
如果政府認可的話,那這個政府還真矛盾,居然容許有內亂合法化. 廢掉惡法不就什麼問題也解決了嗎?民主抗爭也用不著動真槍吧!
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 15-4-2008 02:42 發表
9MM機關槍是MINIMI ..... 另外,他們的錢和兵器是從哪裡來的 可不要說是由政府途徑
唔係249果枝,係日本"自行開發"果枝

引用:
原帖由 ZaMaR 於 20-4-2008 19:26 發表

唔係249果枝,係日本"自行開發"果枝
啊,原來是這枝日本copy版micro uzi .  之前還以為它只有"9mm機關拳銃"這個名字.

支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 21-4-2008 00:17 發表

啊,原來是這枝日本copy版micro uzi .  之前還以為它只有"9mm拳銃"這個名字.
9mm拳銃 是 P210 呀!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-4-2008 00:34 發表

9mm拳銃 是 P210 呀!
sorry ,是"機關拳銃"才對.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 20-4-2008 16:33 發表

如果政府認可的話,那這個政府還真矛盾,居然容許有內亂合法化. 廢掉惡法不就什麼問題也解決了嗎?民主抗爭也用不著動真槍吧!
廢掉惡法咪冇槍睇、冇戰爭等等........

引用:
原帖由 Ate120 於 21-4-2008 06:49 發表

廢掉惡法咪冇槍睇、冇戰爭等等........
冇槍睇、冇戰爭就冇戲做

引用:
原帖由 Paul 於 21-4-2008 13:29 發表

冇槍睇、冇戰爭就冇戲做
冇戲做就冇野睇...冇野睇就唔冼

35 123
發新話題