發新話題

BF : Bad Company

引用:
原帖由 gtoray 於 12-6-2008 22:25 發表

何解呢 ?
可能 demo 版 lag, 影響左你ge戰鬥力 je
his 戰鬥力 over 200 one round.......

玩慣左sniper,埋身唔識打

引用:
原帖由 阿明 於 14-6-2008 03:02 發表
me too......shooter

第一次打左10幾人,都仲有7x%命中

引用:
原帖由 阿明 於 14-6-2008 03:02 發表
use shotgun la......also one shot one kill ja ma....

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 阿明 於 14-6-2008 03:08 發表
第一次打左10幾人,都仲有7x%命中
同ball ball 夾sniper 幾爽

引用:
原帖由 learngod86 於 14-6-2008 04:56 發表

use shotgun la......also one shot one kill ja ma....
玩CQB 好疾woo

狙道........狙狙狙狙狙

同ballball打左幾場士拉把

有一場小弟意圖挑戰100% 命中,

全部打D 企到定一定既em

8條友全部headshot一槍爆頭死...無用過handgun...
準繩度都係得80%???

又一謎

今次有咩狙?有冇l96?????

我唔明點解打親5都聽唔到你地講野?

你個mic壞左??

anyone online now?

學神 born to sleep...

我個咪無事,但打親都聽唔到有人講野,一打完就聽到囉。《。》

好似同小隊先聽到架

上次試過同你地一隊,但完全無聲,所以打打下無打。。。

發新話題