發新話題

數字人的圖片分享!

數字人的圖片分享!

開定post 等數字人交功課.... 限期係6月6日晚11點59分~

數字人的功課係: 12張相,西環屋企樓下

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-6-2008 01:23 發表
開定post 等數字人交功課.... 限期係6月6日晚11點59分~

功課收集區
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

我都想開個「蘿莉控的圖片分享!」

引用:
原帖由 ZaMaR 於 6-6-2008 01:28 發表
你隨時都可以....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 6-6-2008 01:28 發表
http://www.civiliangunner.com/cgf/forumdisplay.php?fid=11
here

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-6-2008 01:23 發表

冇可能交到牙....我聽日去搞身分證果d野....
下午又要番一番學校....

限期可唔可以比到星期日!??

引用:
原帖由 101653 於 6-6-2008 01:39 發表

2359唔見就...........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 6-6-2008 01:39 發表

限期可唔可以比到星期日!??
我唔信一日十二張相都影唔到.... 見到野就影囉! 總之機隨身!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-6-2008 01:41 發表

我唔信一日十二張相都影唔到.... 見到野就影囉! 總之機隨身!
12張女相
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-6-2008 01:41 發表

Yes, you are Highness!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-6-2008 01:40 發表

2359唔見就...........
今次不如去...............................................食西餐囉~

引用:

又有飯食

引用:

舊底影落果幾張用唔用得sin...?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-6-2008 01:41 發表

12張女相
我唔俱呀~ 唔得要打wor....

引用:
原帖由 101653 於 6-6-2008 01:42 發表

舊底影落果幾張用唔用得sin...?
最多三張...

發新話題