發新話題

戰場之絆登陸香港!

just back from CWB......few ppl today and i play jor 4 rounds (8 games) on morning......so good....

學神 born to sleep...

穿裙子的!你給我記著!

I will be back!

引用:
原帖由 積夫 於 29-4-2008 18:12 發表
穿裙子的!你給我記著!

I will be back!
17 場就有陸高,加油!

唉....17場!你知我每次出擊係幾咁山長水遠的喇.....

簡直係木星船團趕去查布羅一樣

引用:
原帖由 積夫 於 30-4-2008 03:08 發表
唉....17場!你知我每次出擊係幾咁山長水遠的喇.....

簡直係木星船團趕去查布羅一樣
加油~ 我都要為隻狙狙吉而努力

哼~~

為了洩我心頭之恨.....

結果我返屋企開返隻SD Gundam Hammer出來,一下一下咁鞭o的死人大魔!

今日終於dick起心肝去左玩喇,真係好遠.....

入左自護軍lu~萬歲~唔使5分鐘就有得玩,因為聯邦個邊好多人~

第2舖終於可以對人玩喇~聯邦軍d陸戰高達真係好勁.....我得渣古豆豆砲,佢一槍就可以射低我,

都唔知點打好....比人sm...不過都好好玩~hehe~

二等兵

ERIC

第12MS小隊

多多指教~

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 22-5-2008 00:51 發表
今日終於dick起心肝去左玩喇,真係好遠.....

入左自護軍lu~萬歲~唔使5分鐘就有得玩,因為聯邦個邊好多人~

第2舖終於可以對人玩喇~聯邦軍d陸戰高達真係好勁.....我得渣古豆豆砲,佢一槍就可以射低我,

都 ...
您覺得我地既陸高勁,我都覺得您地既大魔好煩...

呢隻GAME 真係好睇隊友做化,我試過帶3 個新手對人地3 個高官... 打咩!?

引用:
原帖由 ACYY 於 22-5-2008 22:55 發表

您覺得我地既陸高勁,我都覺得您地既大魔好煩...

呢隻GAME 真係好睇隊友做化,我試過帶3 個新手對人地3 個高官... 打咩!?
我第2場就係打2部陸高+1部雪地吉吉+1部太空tank....

我地4部渣古2等兵....打完都唔知做過d乜...個姐姐話下次同佢講聲,等佢搵d低級d既同我地玩...

今日見到有個靚女玩,佢玩自護架
昨日先取到龜霸.....=_=
想問隻大魔去到第幾場先有?

引用:
原帖由 rolex 於 25-5-2008 00:47 發表
c兄要沙漠型定普通先?

沙漠型就要 17既近距離戰型既經驗

大魔就要  17既中距離支持型既經驗

引用:
原帖由 rolex 於 25-5-2008 00:47 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/siulamtang
she...?

學神 born to sleep...

回覆 #57 learngod86 的帖子

幾似,9成係啦....

網上有教一dok屈機ge招....for 近,格機用...
仲有防硬直方法....不過真係要打多D先得....

我想知....早上係咪少人D....如果冇人..會唔會打電腦...??

我係
SAM.W
二等兵
第18MS小隊
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

星期6夜晚去....自護等成個幾鐘,聯邦就更加.....

玩左一場,因為要收工,唔比我排.....岩岩有龜霸用又唔比人玩....

發新話題