發新話題

數字人的圖片分享!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:21 發表
唉....超失望.....咪同佢去行街睇相機啦....
直頭上cgf 都唔想見到佢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-6-2008 00:22 發表

直頭上cgf 都唔想見到佢
又話有舊相....頂!有心既舊既都出下啦頂佢!!:x

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:25 發表

又話有舊相....頂!有心既舊既都出下啦頂佢!!:x
冷靜D~~王子
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 7-6-2008 00:26 發表

冷靜D~~王子
我唔想有部 A350/450D/40D 白白咁浪費 lor!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:30 發表

我唔想有部 A350/450D/40D 白白咁浪費 lor!
人係受軟唔受硬的...比耐性

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:30 發表

我都係覺得佢入部400d 好過
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 7-6-2008 00:32 發表

人係受軟唔受硬的...比耐性
我好溫文咁叫佢ga la wor.... 幾日十二張相都影唔到....
我今日坐巴士都影左兩打啦....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:35 發表

我好溫文咁叫佢ga la wor.... 幾日十二張相都影唔到....
佢交唔到用6個字講:一d 都唔似樣

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:35 發表

佢仲細 慢慢la

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 7-6-2008 00:40 發表

佢仲細 慢慢la
我都知要慢慢.....但係...........我更加覺得佢未需要買單鏡wor...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:43 發表

我都知要慢慢.....但係...........我更加覺得佢未需要買單鏡wor...
佢都係入部power shot s5 is ko 左d 光圈快門先

要同佢上堂簡易相機結構

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 7-6-2008 00:48 發表
要同佢上堂簡易相機結構
又有得收學費

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-6-2008 00:46 發表

佢都係入部power shot s5 is ko 左d 光圈快門先
A系夠用啦! 再唔係 SX100!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:53 發表

A系夠用啦! 再唔係 SX100!
s5 個flash 可以推得大好多

發新話題