37 123
發新話題

450D? 1000D?? D80????

450D? 1000D?? D80????

到底支持金盒子定支持大炮好??
450D玩過夠輕巧,價錢又OK
1000D入門過入門級....超低價....
D80一鏡走天涯....
新手一個...買邊部好

1000d 真係...........7點對焦
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-6-2008 17:20 發表
所以我都係唸緊450D定D80好

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-6-2008 17:20 發表
阿叔話佢以前d機都係得3點咋
睇開少少啦~~

不過我真係想知1000D大概會賣咩價錢

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 18:11 發表

阿叔話佢以前d機都係得3點咋
睇開少少啦~~

不過我真係想知1000D大概會賣咩價錢
而家係同同一年代的野比,唔通搵部無對焦點的同部1000D比咩

好似AROUND 4K左近
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-6-2008 18:31 發表

而家係同同一年代的野比,唔通搵部無對焦點的同部1000D比咩

好似AROUND 4K左近
我無聊呃post姐
我只係想問幾錢....

但係4k就真係買唔過...
同級就算係其他廠的機都比佢平...
如果真係車都未上就唔會話一定玩邊間廠的機...
有咁多條link選...好似唔一定要玩canon姐...

ps.我前幾日同阿叔去d鋪頭相機...但冇上show room
    佢話叫我玩sony好

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 19:09 發表

我無聊呃post姐
我只係想問幾錢....

但係4k就真係買唔過...
同級就算係其他廠的機都比佢平...
如果真係車都未上就唔會話一定玩邊間廠的機...
有咁多條link選...好似唔一定要玩canon姐...

ps.我前 ...
佢怕你玩爛佢d 鏡/ 佢覺得你玩玩下,想幫你老豆慳錢...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-6-2008 22:20 發表

佢怕你玩爛佢d 鏡/ 佢覺得你玩玩下,想幫你老豆慳錢...
我拍台同我老豆講同我買呢支呢支呢支
仲有呢部呢部呢部

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 23:21 發表

仲有呢部呢部呢部
Then?
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 23:21 發表

仲有呢部呢部呢部
拍枱....?

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 13-6-2008 23:24 發表

Then?
點解放係我手就會玩爛先!??

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 23:33 發表

點解放係我手就會玩爛先!??
點解你要咁認真先!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-6-2008 23:34 發表

點解你要咁認真先!?
我買1Ds MK-III...
我鍾意玩爛佢...我鍾意買番黎掉...

引用:
原帖由 101653 於 13-6-2008 23:36 發表

我買1Ds MK-III...
我鍾意玩爛佢...我鍾意買番黎掉...
你重係好認真wor.... 吹句水洗死? 我係咪要自裁?
Come on~~開懷d~大家都愛你的~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-6-2008 23:36 發表

你重係好認真wor....
唔係買一部....係買一個貨櫃....

37 123
發新話題