發新話題

[器材]我需要 d 咩!? (機已經決定ed...now is 鏡!)

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2008 23:58 發表

我諗我o個個係袋中袋,因為袋相機o個格可以拆出o黎
果個呀.....哦....

什麼是袋中袋??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

我用緊呢個....

我個袋

附件

DSCN6300 (Large).JPG (209.88 KB)

1-6-2008 23:56

DSCN6300 (Large).JPG

DSCN6301 (Large).JPG (205.51 KB)

DSCN6301 (Large).JPG

DSCN6302 (Large).JPG (154.87 KB)

DSCN6302 (Large).JPG

DSCN6303 (Large).JPG (187.09 KB)

1-6-2008 23:57

DSCN6303 (Large).JPG

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #127 莊家-犯罪無間 的帖子

我喜歡這個wo!!
高調左d,不過上晒身冇咁傷肩膀腰背,
況且最凍時候真係開心死.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 2-6-2008 00:12 發表
我喜歡這個wo!!
好係好,不過好似要27xx呢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

呢d....(死啦幫人賣廣告tim..)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-6-2008 00:13 發表

呢d....(死啦幫人賣廣告tim..)
本版接受攝影論壇/網頁連結作資料補充及示範用圖

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2008 00:04 發表
我用緊呢個....
我開始憎你...

引用:
原帖由 高!高!高! 於 2-6-2008 00:12 發表
我喜歡這個wo!!
http://www.gitzo.com/Jahia/site/ ... BGI&market=MKT1

呢件可以o係頂帽度拉倨遮雨袋o黎遮相機用

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2008 00:24 發表

http://www.gitzo.com/Jahia/site/ ... curBrandId=BGI& ...
咁Q多花臣...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2008 00:24 發表

http://www.gitzo.com/Jahia/site/ ... curBrandId=BGI& ...

我X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:  合晒我用!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-6-2008 00:25 發表

咁Q多花臣...
唔係點賣27xx

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2008 00:36 發表

唔係點賣27xx
我唔理!
我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!
我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!

兩條友睇衫睇到傻左...

發新話題