104 1234567
發新話題

毒島應援戰線女僕咖啡廳炮兵團(更新日期)

毒島應援戰線女僕咖啡廳炮兵團(更新日期)

經過我同數字人幾個post既商議後
決定毒姐應援戰線搞返次女僕咖啡廳既網聚
由於人數有限制,加上此活動由數字人提議
所以名額只有4位(不計我和數字人)
先報名先得
麻煩有意者把你的手提電話號碼pm給小弟
如在星期三前,報名後但未收到電話號碼
將由下一位排名的人士獲得出席權利

*注意事項
-大家做什麼也不要緊,但注意,女僕咖啡廳是寧靜的地方,不要太吵
-拍照前先得在場工作人員同意
-認真的,女僕咖啡廳花費真的不便宜,不要用茶餐廳收費看待
也就是說,盡量也點一個食品和飲品(建議備用資金100元... 一定有找)
-入場最低消費一杯飲品
-不要期望一定有靚女,想要靚女請看A片

由於參加方法有兩個,一邊是fb...一邊是cgf
所以小弟會以參加時間為准,再問大家拎手提電話號碼

日期:         
2010年5月23日(於5月18號更新)
時間:         
15:00 - 17:00
地點:         
Cafe Matsuri 茉莉珈琲館(集合地點:廣華街7仔前)

有無人去丫
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

22號係東平洲囉....

要打game…去唔到…

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 17-5-2010 11:51 發表
有無人去丫
你出唔出黎?

特登set22號,預大家星期日打game

引用:
原帖由 wonglk 於 17-5-2010 13:33 發表
特登set22號,預大家星期日打game
跟住D人就22號打Game
23號屋企hea

引用:
原帖由 101653 於 17-5-2010 13:36 發表

跟住D人就22號打Game
23號屋企hea

唔那係呀
不過唔緊要...真係多人22號打game的話...改23號...
反正我兩日都係hea(基本上成個星期都係hea)

引用:
原帖由 wonglk 於 17-5-2010 13:40 發表

唔那係呀
不過唔緊要...真係多人22號打game的話...改23號...
反正我兩日都係hea(基本上成個星期都係hea)
我今個星期係hea住唔得閒

路過

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 17-5-2010 13:57 發表
路過
你唔去?

未知

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 17-5-2010 13:57 發表
路過
路過?
照拉

置左頂反而睇唔到個topic

我想去八下,但到時亂入可以ma
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

104 1234567
發新話題