發新話題

兩套 殺必死向新番...狐仙砲友 & To LOVE

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-5-2008 22:24 發表

macross F既作畫對我呢D幾乎睇晒所有新番既黎講,非常一般
戰機佢用CG,人又畫得唔係靚
作畫...我鍾意 Soul Eater wor....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-5-2008 21:57 發表
已經出到5集,感覺狐仙砲友比較格硬地H
TO LOVE正好多!服務不比砲友狐少,而且惡搞同笑點充足,OP ED都好好關照,4月番既OP最好睇就係TO LOVE同迷宮塔

另外個人原因係,討厭正太(能登都係咁話),中意妹妹(仲要 ...
玩緊TO LOVE既"乜衣麻雀"同人game

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-5-2008 22:25 發表

作畫...我鍾意 Soul Eater wor....
係喎,soul eater個OP都算好掂!(只係今季既迷宮塔同to love既op太正 )

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-5-2008 22:30 發表

係喎,soul eater個OP都算好掂!(只係今季既迷宮塔同to love既op太正 )
Druga OP 係神作!!!

101653乜事比人ban

因為搵唔到女相上cgf交功課

番來了~

仲睇緊動畫,ban完返埋黎先睇到

啊!! 下集 To Love 係春菜呀!!

off topic一講...
唔講唔知CGF咁多mania

聽講狐仙砲友終於玩出火要停播

引用:
原帖由 zeta 於 23-5-2008 18:24 發表
聽講狐仙砲友終於玩出火要停播
atx都會有事!? 唔係掛!?

※第7話以降に倫理規定を超えた表現があり、バンダイチャンネルと協議を行いまして、第7話以降の公開は中止させて戴きます。ご了承くださりますようお願い致します。
http://www.gyao.jp/sityou/catelist/pac_id/pac0010095/

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-5-2008 20:24 發表

atx都會有事!? 唔係掛!?
大佬第7集玩埋裸體乳貼呀
引用:
如果這部不是R-18片
這世上還有小孩子不能看的片子嗎?
仲要朝早10點播...唔停就奇...

頂....咁點睇呀.....頂....

發新話題