發新話題

今日CPG 第一次出征!!(齊齊打飛機!)warning多相!

引用:
原帖由 ATM 於 25-5-2008 21:44 發表

幾時到你出相?出D正野比佢see
好多....唔知點算...
我又鍾意天空,又鍾意雲...第一張就俾人話...唔開心~(死傲嬌)
一陣出d 先~

無人叫我..無人預我..無人諗起我..

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 25-5-2008 22:17 發表
無人叫我..無人預我..無人諗起我..
星期六下午....我諗住你會番工嘛~

不過...你冇去版聚...係咁上下ga la...

呢度下來就係我影ga la~

我好鍾意個天,係就係咁影個天....對唔住~

試下加燈柱

飛機雲..

轉景

小白萬歲~

去火星既飛機

真的愛小白

小弟的構圖能力....大家可以從呢張睇到...幾咁差

我鍾意呢張....雖然係失敗的...

第一架

拉上癮

太低,所以失敗

正!

低飛大機

發脾氣....真係唔靚....唉

爬入鐵絲網影的

我在犯法!!

結束

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-5-2008 22:20 發表

第一,二張好靚...
個灘暗...效果反而好似好好多...
一黎突出個天...二黎又唔會太雜亂...

(個人意見有錯勿插)
ps.我唔識影相架

引用:
原帖由 101653 於 25-5-2008 22:30 發表

第一張好靚...
個灘暗...效果反而好似好好多...
一黎突出個天...二黎又唔會太雜亂...

(個人意見有錯勿插)
ps.我唔識影相架
你一定比人插
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 22:31 發表

你一定比人插
我係咪應該話全部王子影的都好靚 ??

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-5-2008 22:20 發表

cut左唔影防波堤會唔會好d??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 22:31 發表

你一定比人插
唔係呀...佢都知咩叫前中後景呀...幾好呀....我受wor

引用:
原帖由 101653 於 25-5-2008 22:32 發表

我係咪應該話全部王子影的都好靚 ??
你比我full一匣sin

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-5-2008 22:38 發表

唔係呀...佢都知咩叫前中後景呀...幾好呀....我受wor
少有比人讚wor數字人

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 22:41 發表

少有比人讚wor數字人
好過咩都唔講就批人.... 咁先有進步既作用嘛

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-5-2008 22:19 發表

星期六下午....我諗住你會番工嘛~

不過...你冇去版聚...係咁上下ga la...
我無野做呀果日.............................................................................................................

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 25-5-2008 22:47 發表

我無野做呀果日.............................................................................................................
又唔去拍聚 之前

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 22:48 發表

又唔去拍聚 之前
咁都要有時間金錢先得= =

發新話題