發新話題

今日CPG 第一次出征!!(齊齊打飛機!)warning多相!

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 25-5-2008 22:50 發表

咁都要有時間金錢先得= =
錢你有的~~
ok la~~踢你入team sin
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 22:51 發表

錢你有的~~
ok la~~踢你入team sin
咩team = =

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 22:41 發表

少有比人讚wor數字人
耶~~~~~~~

我都有張失敗件同你差唔多!

附件

25-5-2008 23:07

呢張我幾鍾意
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ATM 於 25-5-2008 23:07 發表
我都有張失敗件同你差唔多!
點解果兩盞燈有幾個影既...??

係哂呢度啦~入去睇完就插啦!

始終係缺乏經驗....唉....
雖然影果時好滿意....但係番到來就....下次都係影RAW好了
我又唔識加簽名....不過d相咁衰都冇人偷啦...
開始懷疑自己洗唔洗買DSLR....咁差...
構圖力低下....
器材.........不能善用朋友的 40D + T12-24 + A16

5D真係好毒...層次感真係唔係APS-C做到的...
24-70重毒...雖然會斷頸......不過真係好好玩

多謝ATM兄的指導...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 25-5-2008 23:11 發表

手震加out-fo

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 25-5-2008 23:11 發表

張相out focus 左ma

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-5-2008 23:14 發表

雖然影果時好滿意....但係番到來就....下次都係影RAW好了
構圖 ...
邊幾張用a16影??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ATM 於 25-5-2008 23:15 發表

張相out focus 左ma
我都知of....不過唔係應該一個既咩= =

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-5-2008 23:15 發表

邊幾張用a16影??
...... 真係唔記得.....應該中間有d 影 橋景 果幾張係...
不過....解毒相,冇得作準!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-5-2008 23:14 發表

構圖 ...
唔好話指導,我都係係度放毒姐!

大家研究研究姐!

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 25-5-2008 23:17 發表

我都知of....不過唔係應該一個既咩= =
唔知wor,鏡內反射gwa

引用:
原帖由 ATM 於 25-5-2008 23:26 發表

唔好話指導,我都係係度放毒姐!

大家研究研究姐!
我真係好業餘呢...去完一次發覺...

發新話題