發新話題

Leading Edge

Leading Edge

http://www23.tok2.com/home/homet ... ge/leading_edge.swf

大家去到幾多米?
我最遠去到8257m

目前發現bonus要素

1. bgm改為おっくせんまん
2. 盾改為一擊必殺光束刀
3. bomberman mode, 只可用炸彈
4. samurai mode, 只有1hp

1751M..........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

你去到8257M???!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 29-4-2008 15:28 發表
你去到8257M???!!!!
果次勁升sniper去lv9
後尾某d boss可以一擊必殺
另外配左光束劍, 用黎打埋身
後面被5架直昇機圍死

300m.....

照計正正常常都有三四千米....

引用:
原帖由 zeta 於 29-4-2008 21:37 發表
照計正正常常都有三四千米....
進步左....接近一千了! (成日唔行,企係度打怪怪)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-4-2008 21:38 發表

進步左....接近一千了! (成日唔行,企係度打怪怪)
頭先SNIPER行左4000M

連續2下方向係衝
S掣係盾
Q同E轉武器
R掣RELOAD

引用:
原帖由 zeta 於 29-4-2008 22:01 發表

頭先SNIPER行左4000M

連續2下方向係衝
S掣係盾
Q同E轉武器
R掣RELOAD
我唔識點用盾...成日打打下冇彈,reload果時就多人打我...退又退唔到...係咁扣...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-4-2008 10:18 發表

我唔識點用盾...成日打打下冇彈,reload果時就多人打我...退又退唔到...係咁扣...
BUG技1
可以一路reload一路掟grenade
不過我唔多用
sniper 穿人一次十件都試過....
近就衝跳散彈
sub-mac升到lv 4以上都不失為好武器

一開始升咩野好?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-4-2008 10:54 發表
一開始升咩野好?
我係升炸彈
升2級
大兵埋身時向下一炸KO

跟住升咩睇作戰習慣
我係慣SNIPER同SUB-MAC

12000m突破!

超多直昇機突擊同空降紅軍

發新話題