發新話題

[星期制] 鋼彈零零討論

ロックオン !!!

可唔可以變面具男番來呀...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-3-2008 14:28 發表
ロックオン !!!

我估九成係細佬代哥從軍, 唔係寫個孖生細佬出來做咩

引用:
原帖由 Paul 於 16-3-2008 19:10 發表

我估九成係細佬代哥從軍, 唔係寫個孖生細佬出來做咩
佢有兩個細佬...死左個....真係好想知個細佬係點...

引用:
原帖由 WAIKO01 於 16-3-2008 06:19 發表
再來一張,當偽娘成為真女人之時
我越來越鐘意佢啦~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-3-2008 14:28 發表
ロックオン !!!

其實我真係想知佢死左未.....

岩岩睇左24…又死多幾個…爆剩一架機…仲要比人屈緊
唔通真係要全滅

水島放便當自重:x

引用:
原帖由 meteor貓 於 22-3-2008 23:38 發表
岩岩睇左24…又死多幾個…爆剩一架機…仲要比人屈緊
唔通真係要全滅
大老板要出新機玩具,四子主機全滅必然。

AEU 王牌係咪死左?

引用:
原帖由 Paul 於 23-3-2008 02:02 發表

大老板要出新機玩具,四子主機全滅必然。

AEU 王牌係咪死左?
他以最經典的"駕駛倉發光"和以"有史以來最傻的表情"離開了我們
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

看完24,已確定的是紅鬍大叔和lockon一起MIA.而偽娘也因為戰力分薄而把LOCKON的"死"怪到剎那小孩身上(和我們之前所討論的差不多.)超兵妹妹非要致雙重人格於死地不可.

重炮變身姐姐高達後再戰 ,而且姐姐高達的長髮比想像中更好看卍解時更型  但少了全裝甲被圍時吃了不少虧,最後變成只剩下一隻手和偽娘一起MIA  (又MIA ) 那個大校男孩以最經典的"駕駛倉發光"和以"有史以來最傻的表情"離開了我們 :

從通訊關係來看無間監視者已經無痕的融入了國聯(也就是說GN-X的GN DRIVE是由他提供的),而他找來的MA是VEDA的贈品嗎  不然是從哪裡找來的  而且主炮是艦載級地圖炮再現  

原來高達的搭載艦也是會沉的:096: 而且是真擊艦橋  (以往只有敵艦和卒艦才會發生),可惜的是打死了一對"愛得太遲"的情侶 原來男的是個CYBORG

無口姐姐相信經此一役後會變得更加無口了  (眼見死了/失蹤了這麼多人 )

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

話說果30粒野有之前已經知道係佢比的....(你而家先知?)
MA係佢地自己的,有成6粒偽太陽爐,佢個唔係GN FIELD係AT FIELD(AT力場/絕對領域)........

部Z同人妖高達都未爆,仲打緊,未MIA,可能下集直接KIA
都講左絕望唔係偽娘!跟本就冇講過佢係男...

巨乳橙頭姐姐死左~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-3-2008 11:31 發表
巨乳橙頭姐姐死左~~
紅頭巨乳姐姐未死嘛

我直覺認為gn arms炮手會死...
阿雷路亞會戰鬥不能
但處女座去左邊呀:x

重等我好期待個" A C E " 會同大校有進一步發展TIM

引用:
原帖由 zeta 於 23-3-2008 13:52 發表

紅頭巨乳姐姐未死嘛

我直覺認為gn arms炮手會死...
阿雷路亞會戰鬥不能
但處女座去左邊呀:x
炮手...下集吧?
處女座....下季Flag王再臨?

發新話題