發新話題

[星期制] 鋼彈零零討論

那那! 以下內容係捏他! 要睇請自行反白睇!

唔知真捏定流言,個砲手其實係間諜,會出賣天人...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 23-3-2008 16:12 發表
那那! 以下內容係捏他! 要睇請自行反白睇!

唔知真捏定流言,個砲手其實係間諜,會出賣天人...
說實在....一直以來的neta中了九成...

我頂...我頂...我頂...
你咁算點!
aeu ace冇死
傭兵冇死
大叔冇死
偽娘冇死
格拉漢姆戴埋個死面具!
點解係得lockon要死!!!

引用:
原帖由 zeta 於 30-3-2008 00:20 發表
我頂...我頂...我頂...
你咁算點!
aeu ace冇死
傭兵冇死
大叔冇死
偽娘冇死
格拉漢姆戴埋個死面具!
點解係得lockon要死!!!
又玩面具~~....好舊la PK
好悶~~
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

O Gundam個頭 look like RX-178
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 30-3-2008 01:14 發表
O Gundam個頭 look like RX-178
同一個人負責既機設....

今集睇到好囧....

GN Flag:
改裝時間:3集
出場時間:2分16秒(就爆左)
特色:偽GN專供電比GN軍刀
感覺:7左

偽百式:
00既MA內全都有MS??
原倉門可以變對翼,再可以變超重砲....囧rz
想扮百式但係扮到好似吉姆...

00 Gundam:
冇GN Drive岩裝?
係唔係要裝兩個架?XD

今集好趕,打完MA打偽百式,再打GN FLAG
2重人格既兩個人格可以合體!??囧
仲似乎因爆眼而消失左一個人格
如果一開波部Z咁屈就唔洗咁啦!

夏娜變左王小姐跟班???囧

絕望推倒路易絲之後變左真女人!(誤?

地球聯邦軍成立!?

處女座變面具男!!??

炭酸君未死!!!???

絕望した !!! 我對GUNDAM 00絕望した !!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 30-3-2008 02:29 發表
今集睇到好囧....

GN Flag:

偽百式:
想扮百式但係扮到好 ...
部RX-178唔係00高達,00高達係exia改,冇開比王留美睇果部

引用:
原帖由 101653 於 30-3-2008 03:04 發表

部RX-178唔係00高達,00高達係exia改
但從那暗影可以知道又是一台類rx-78的東西 ,如果又變回以前(uc ,seed)那樣的話第2季,免了 .
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 30-3-2008 02:08 發表

同一個人負責既機設....
是大河原除了哈佬外唯一的"介入".(我覺得已經有多了.)

不過現在看來第2季"介入"只會有增無減
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 30-3-2008 03:17 發表

但從那暗影可以知道又是一台類rx-78的東西 ,如果又變回以前(uc ,seed)那樣的話第2季,免了 .
完全唔似....你睇真d...似exia個頭加2支天線係頂

引用:
原帖由 ZaMaR 於 30-3-2008 02:29 發表
今集睇到好囧....

GN Flag:

偽百式:
想扮百式但係扮到好似吉姆...

00 Gundam:
冇GN Drive岩裝?
係唔係要裝兩個架?XD

今集好趕,打完MA打偽百式,再打GN FLAG
2重人格既兩個人格可以合體!??囧
仲似乎因爆眼而消失左一個人格
如果一開波部Z咁屈就唔洗咁啦!
推倒
夏娜變左王小姐跟班???囧

絕望推倒路易絲之後變左真女人!(誤?

地球聯邦軍成立!?

處女座變面具男!!??

炭酸君未死!!!???
gn flag比之前的惡攪好看多了

金色吉姆的"縮退跑"..... ,如果一個爐已經可以這麼厲害那要7個爐幹什麼?

夏娜變左王小姐跟班....但為什麼在開新機時在看監視攝影機?無間的新開始?

推倒624的看來是絕望的真身.....

地球聯邦軍可能會在宇宙撞上ZEON

處女座告白成功  因為面爛的不像樣所以載面具?(就像北斗的積奇? )

炭酸君未死之餘,還"產下"五子 ,而且在用貝達改進行"計劃"
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 101653 於 30-3-2008 03:25 發表

完全唔似....你睇真d...似exia個頭加2支天線係頂
又是啊,不過看真點,更像GN 突擊......  (突擊的天線和高達咀 )
支那人 不等如 中國人

似,但唔係...

重複左.......

發新話題