發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 rYaN 於 27-6-2009 01:54 發表

唉,,,匣就買左7隻啦,如果改design..噤我地咪要買過,,,我真係死比佢睇
改入面

熱容膠,白膠漿咩膠都用過~十隻拎出黎打一次game~十隻入番廠整~我真係吾知點解隻匣要咁整~元朗出旺角12.5來回25蚊~真係好沮喪~

剛check,十隻匣有一半有不同程度溜氣,早期版本四隻全部都上下大溜新果d都有2隻係出氣位溜、、、、佢支scar出左都唔知入唔入好、、、

漏出黎既氣仲多過開槍打出黎既氣……

co2 匣會唔會好d呢?

引用:
原帖由 loop2 於 27-6-2009 11:06 發表
剛check,十隻匣有一半有不同程度溜氣,早期版本四隻全部都上下大溜新果d都有2隻係出氣位溜、、、、佢支scar出左都唔知入唔入好、、、
我有最舊 姐係we無字槍果批d匣 上邊成日溜氣 不過佢出氣好勁
之後新d果批 都有少少溜 我仲有4隻

之後上3個星期買左隻 都而家都未溜氣
都打左10匣左右

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 27-6-2009 20:06 發表

我有最舊 姐係we無字槍果批d匣 上邊成日溜氣 不過佢出氣好勁
之後新d果批 都有少少溜 我仲有4隻

之後上3個星期買左隻 都而家都未溜氣
都打左10匣左右
有字都勁! 槍槍"生中出"底邊穿出面! 觀面爽穿!!!!

附件

27-6-2009 22:07

回覆 1141# 的帖子

細佬正想為我枝 cqb換骨 ,
但又唔知邊枝啱 ? (可否介紹)
師兄話要做一點手腳 ,
可否師兄多加說明 ,
唔該 .

引用:
原帖由 阿Fee 於 21-6-2009 19:25 發表

一定要有個類似"板手"既拆槍工具(軍軍軍有得賣,幾十元有交易,又或者買拆真槍用既都得)

呢兩條骨直裝都OK,不過如果想條骨同個上身FIT晒冇虛位,就要在條骨入面做手腳
細佬正想為我枝 cqb換骨 ,
但又唔知邊枝啱 ? (可否介紹)
師兄話要做一點手腳 ,
可否師兄多加說明 ,
唔該 .

唔錯!

三軍買左返黎試! 效果幾好wo!
個 O ring冇再成日打打下跌出黎~  
打得仲好似遠左少少!GOOD!!  推!!!

引用:
原帖由 frankiecho 於 27-6-2009 11:06 PM 發表
三軍買左返黎試! 效果幾好wo!
個 O ring冇再成日打打下跌出黎~  
打得仲好似遠左少少!GOOD!!  推!!!

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hph ... 0307377_1943920_240 ...
師兄,,又比你快過我tim
我都換左lu...換左隻色真係易d認有冇改到
之前果隻同we原裝一樣 宜家易認好多~

附件

27-6-2009 23:28

27-6-2009 23:28

引用:
原帖由 黑田一真 於 28-6-2009 12:08 AM 發表
我竟然可以寧斷左粒新換返黎既"嘩佬"
我認輸...我決定賣x左支槍佢
邊個?

引用:
原帖由 黑田一真 於 28-6-2009 01:18 AM 發表

叉氣果粒...上緊果時斷x左...火都黎埋
問下有冇得買啦

發新話題