32 123
發新話題

無意中揾到 : 請問係咪最新 " 高 達 "

無意中揾到 : 請問係咪最新 " 高 達 "

好似 10月份 日本先剛剛開始上映 ...........

係呀,第一集都OK好睇
呢度都有講過下
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=13557&extra=page%3D1

係!
我叫佢做彈珠人高達!因為真係好鬼似
我睇左兩集

上星期6已經出左第3集....

實在激腐的Gundam...女性向同人本已經有人推出左啦...

就ms的運用和世界觀的設定很新鮮,個人認為不錯;機設方面用上了現代版的米洛夫斯基粒子.....gn粒子.然而只有高達才擁有這種秘銀技術(捏F.M.P的糟 )使它們可以以一敵十(最少 );女性向的男角設定,不太在意的話是沒問題的 .
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

睇左一集,覺得同w系列既路線好相似

引用:
原帖由 Alex_山 於 1-11-2007 16:36 發表
睇左一集,覺得同w系列既路線好相似
只睇一集你係唔會明的

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-11-2007 22:28 發表

只睇一集你係唔會明的
壞左電腦未睇第四...頂...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-11-2007 22:32 發表

爆D你知 ,處女座有專用機了,而且在同一空間內大劍不夠處女座的新機打
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-11-2007 22:32 發表

仲唔dl因住太耐會冇seed

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-11-2007 01:11 發表

仲唔dl因住太耐會冇seed
不用擔心,即使看少一至兩集也不會理解不了劇情的.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 2-11-2007 13:28 發表

不用擔心,即使看少一至兩集也不會理解不了劇情的.
miss左野始終唔係咁好

引用:
原帖由 WAIKO01 於 2-11-2007 00:14 發表

爆D你知 ,處女座有專用機了,而且在同一空間內大劍不夠處女座的新機打
人地好明顯唔想打啦

引用:
原帖由 向右趴 於 2-11-2007 18:15 發表

人地好明顯唔想打啦
走佬學人潛水

32 123
發新話題