發新話題

無意中揾到 : 請問係咪最新 " 高 達 "

引用:
原帖由 Paul 於 2-11-2007 23:32 發表

走佬學人潛水
好悶下|)
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 WAIKO01 於 2-11-2007 00:14 發表

爆D你知 ,處女座有專用機了,而且在同一空間內大劍不夠處女座的新機打
第5話,出現中國紅渣古,飛機高達的"香港人"是有雙重人格的,而且和紅渣古有NT般的共鳴.最後出現亞古捷斯情節;狙擊高達的狙擊槍原來是可以變成陽電子炮的.第6話預告7台AS出現.

(惡攪中 )
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

我剛發現王小姐的真正高度......... 老板娘原來也是蘿莉

引用:
原帖由 Paul 於 4-11-2007 03:30 發表
我剛發現王小姐的真正高度......... 老板娘原來也是蘿莉
老板娘..? 你指的是..?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-11-2007 20:18 發表

老板娘..? 你指的是..?
王小姐咪係老板娘

大胸女司令係天上人夜店經理

狙擊手係男公關爸爸生

引用:
原帖由 Paul 於 4-11-2007 20:40 發表

王小姐咪係老板娘

大胸女司令係天上人夜店經理

狙擊手係男公關爸爸生
nono她只是個出來拋頭露面的老板娘而已,真正的老板娘相信不是她.
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

個design baby果架係粉紅色渣古,唔係紅渣

蘿莉其中一個基本要求係平胸
旗袍女個setting係大小姐

部zeta走去扮馬沙反擊推衛星...
死小孩個任務變左砍雲,佢特登跳海渣架exia出場只係為左砍舊雲................

引用:
原帖由 ZaMaR 於 5-11-2007 01:26 發表
個design baby果架係粉紅色渣古,唔係紅渣

蘿莉其中一個基本要求係平胸
旗袍女個setting係大小姐

部zeta走去扮馬沙反擊推衛星...
死小孩個任務變左砍雲,佢特登跳海渣架exia出場只係為左砍舊 ...
紅色渣古=簡稱:紅渣

大劍身為第1主角也要出出場才行啊 不然女FANS會......  
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 Paul 於 4-11-2007 03:30 發表
就算是蘿莉,她應該也是"童顏巨X"類
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 5-11-2007 11:17 發表

紅色渣古=簡稱:紅渣

大劍身為第1主角也要出出場才行啊 不然女FANS會......  
咁果架紅色渣古要簡稱:紅渣啦

麻煩paul睇返果置頂post: ACG動漫相關名詞解析 當中的蘿莉項目

引用:
原帖由 ZaMaR 於 5-11-2007 13:54 發表
麻煩paul睇返果置頂post: ACG動漫相關名詞解析 當中的蘿莉項目
真係唔得....完全唔係蘿莉控 lor paul哥...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-11-2007 18:24 發表

真係唔得....完全唔係蘿莉控 lor paul哥...
蘿莉的話,design body還可以說的過去的.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 ZaMaR 於 5-11-2007 13:54 發表
我set低d放便paul哥睇 la
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

另外,正式確認了第一話的"使徒之翼高達"是RX-78

今期日本版電擊興趣的贈刊中的大河原訪問中提到了,雖然是叫"O"高達,但其實是RX-78.  題外話,橙色波波的出現也是被強行加下去的......
支那人 不等如 中國人

發新話題