26 12
發新話題

又黎新Maid CAFE.....

又黎新Maid CAFE.....

都好既 遲下愈開愈旺 實會有靚囡囡 出現.......掛?
http://www.jc-lab.org/

引用:
原帖由 alien 於 22-8-2007 11:30 發表
都好既 遲下愈開愈旺 實會有靚囡囡 出現.......掛?
http://www.jc-lab.org/
觀塘,好遠.....
CWB仲好D,我o係果邊返學

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-8-2007 13:51 發表

觀塘,好遠.....
CWB仲好D,我o係果邊返學
i work in kwun tong wor.....

Maid既質素....完全係一個~~~~謎!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-8-2007 15:24 發表
Maid既質素....完全係一個~~~~謎!
謎底 <-- 諗清諗楚先好入去。
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

好想用樓上師兄你個愛上左ge icon黎表達在下ge心情... -_-
click>

引用:
原帖由 HunterX 於 22-8-2007 20:34 發表
我終於明白... 點解有人話求知欲會毀掉人類...
It's time to face the truth.

引用:
原帖由 VEC 於 22-8-2007 21:36 發表
好想用樓上師兄你個愛上左ge icon黎表達在下ge心情... -_-
歡迎之至~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 22-8-2007 20:34 發表

你肯定就是她??
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:

....

因為我們只值50元,=所以MAID既質素只值50元........

引用:
原帖由 alien 於 23-8-2007 01:13 發表
因為我們只值50元,=所以MAID既質素只值50元........
真悲

引用:
原帖由 WAIKO01 於 22-8-2007 23:37 發表

你肯定就是她??
這是往真相的道路...... 也是地獄的大門...... 都係果句, 諗清諗楚先好去......

主頁--> Our Maid--> Room 3 小藍籃-->My Diary ---拉到底---> 真相

我都希望呢個唔係真相............

-但丁

我.....最近都去左一間...旺角的...."svuvpvevrvvvivvva"...
態度中上
制服中級
可惜...
囡囡中下
食物*下下下下=口=
(我食到一碟滾水味的白汁意粉=_=)
價錢晚餐 飯+飲品 60蚊

我覺得我被騙了._.
大家都要小心阿~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

我怕入去變左去古老大屋捉惡鬼

26 12
發新話題