發新話題

好唔小心買o左.................

記得以前有隻,係尾指咁上下高既人仔,砌成一個手掌咁上下高既人既頭...果隻手掌咁上下既人又可以砌做隻再高d既人既身體部分...
很懷念細個玩d玩具呢
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

回覆 #15 devil-sniper 的帖子

.................咁死得喇
我個仔仲話玩具乜乜城八月一號有大碼版bumble bee賣.......

本來無一物, 何處惹塵埃

嘩... 在下都有d中毒... 柯柏文啊...

元祖柯柏文先係皇道!

引用:
原帖由 14692 於 2007-7-21 05:12 發表
.................咁死得喇
我個仔仲話玩具乜乜城八月一號有大碼版bumble bee賣.......
大碼版bumble bee我都可能遲D會帶埋返屋企,但係o岩o岩忍唔住手帶o左佢返屋企先.................
我的雀雀..............................Orz

回覆 #20 devil-sniper 的帖子

發聲柯柏文...................

就咁睇個柯柏文個膝蓋好似郁唔到咁ge?

回覆 #22 VEC 的帖子

玩得架.....仲可以變型+發聲/發光添

引用:
原帖由 14692 於 2007724 07:23 AM 發表
玩得架.....仲可以變型+發聲/發光添
因為在下睇d相, 好似個柯柏文對小腿屈唔到咁ge... (如果屈到黎擺pose的話, 在下可能忍唔到手了...-_-)

今日終於俾我個仔.............哦到

買咗佢

引用:
原帖由 Hamlet 於 10-7-2007 23:47 發表
比起當年真係冇乜進步……
無法啦~電影版D機變型變得太誇啦.........D玩具都跟唔到~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

買判官啦

回覆 #27 alien 的帖子

架警車唔錯

引用:
原帖由 14692 於 26-7-2007 04:50 發表
架警車唔錯
警車竟然係狂派.....劉健明乎?

回覆 #29 rolex 的帖子

咁先有意思

發新話題