發新話題

香港終於有女僕咖啡廳囉~

香港終於有女僕咖啡廳囉~

睇睇到時D店員敢唔敢講個句:主人你回來啦?

一於開個CGF女僕蘿莉去死團

100蚊.去兩舖都差唔多打場game
師兄你要囡囡定系戰友

引用:
原帖由 alien 於 18-7-2007 00:09 發表
100蚊.去兩舖都差唔多打場game
師兄你要囡囡定系戰友
同戰友一起穿軍服上去引D蘿莉玩軍服甚至打wargame

呢種鋪頭好易摺.........要去快手

引用:
原帖由 hypermax 於 18-7-2007 00:52 發表
呢種鋪頭好易摺.........要去快手
cosplay就系
女僕就難講D
始終香港有很多同好(去旺角某幾個區域就知了 )

我去

say japanese or cantonese?

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 18-7-2007 01:37 發表
say japanese or cantonese?
お帰りなさい∼ご主人様∼

回覆 #9 MarK-C 的帖子

跟住同佢講: 我最恨日本人!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

快d推比d自由行去啦.......睇下d囡囡頂得幾耐........

引用:
原帖由 learngod86 於 18-7-2007 02:32 發表
快d推比d自由行去啦.......睇下d囡囡頂得幾耐........
你咁做我第一個同你死過

引用:
原帖由 alien 於 18-7-2007 02:40 發表

你咁做我第一個同你死過
我做到就入旅發局啦.....咁勁....
唔使咁驚喎..... 間野你攪架.....???

引用:
原帖由 learngod86 於 18-7-2007 02:47 發表

我做到就入旅發局啦.....咁勁....
唔使咁驚喎..... 間野你攪架.....???
有d野~
介紹生意都唔接wo~

sound fun to me... may want to try it one day...
Guns... lots of Guns...

發新話題