49 1234
發新話題

HGUC 1/144 陸戰型高達 官圖

HGUC 1/144 陸戰型高達 官圖

very nice~

最正就係180mm炮,可以折開,正!!!除BD2外必買

引用:
原帖由 NuWL 於 27-4-2007 21:32 發表
最正就係180mm炮,可以折開,正!!!除BD2外必買
i heard "EZ-8"'s also comming...
i need $$$...

可以預期陸吉、吉姆頭、BD-3、EZ-8陸續有來,一雞幾味

08小隊
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 積夫 於 28-4-2007 01:54 發表
可以預期陸吉、吉姆頭、BD-3、EZ-8陸續有來,一雞幾味
可惡的是,就是因為"一雞幾味"所以把BD系列的設定改了  笨大還我原設定.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

從照片看這根本是將MG版1/144化啊!
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

得支180!? 其他武器呢!?

引用:
原帖由 WAIKO01 於 28-4-2007 08:25 發表

可惡的是,就是因為"一雞幾味"所以把BD系列的設定改了  笨大還我原設定.
他肯出BD系列,總比唔出好.......

一D都唔吸引.......

for me
its must buy item

引用:
原帖由 joey 於 29-4-2007 02:30 發表
一D都唔吸引.......
why not ar?

引用:
原帖由 NuWL 於 28-4-2007 10:20 發表

他肯出BD系列,總比唔出好.......
orz.....,說的也是.
支那人 不等如 中國人

型仔呀...
我係時候要買哂全部08機喇....(如果有錢既話...)

i just visit the hk gundam website, and it says it will be release in may,  if anyone want more information, please go to this website:http://www.g-world.com.hk

49 1234
發新話題