發新話題

Gundam專屬討論區 UC

before F90 tim......

學神 born to sleep...

[補充]

驚見新阿加瑪.....原來係大修後再服役...

=======================================================
官網...
http://www.gundam-unicorn.net/index.html

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 14692 於 28-6-2007 16:59 發表
有關係咩
相信要再推前小小,係F90個故事之前十幾年到……

引用:
原帖由 learngod86 於 29-6-2007 02:01 發表

驚見新阿加瑪.....原來係大修後再服役...
睇書講佢都會出現

oh my god.. they just bring back all the good stuff out of UC... and try to extand the timeline now...
Guns... lots of Guns...

回覆 #34 Hamlet 的帖子

大雜會
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Hamlet 於 29-6-2007 03:25 發表

睇書講佢都會出現

因故事內都有隆巴納隊出現,有勒佳能或其同級艦唔出奇 (勒佳能級艦服役到153 V年代.......證明此艦好用之餘亦證明聯邦連新艦也懶得去研發......)

RGZ-95結合了之前Z系列的技術,身體上看到有靈格思及密達斯的設計,腿部有點像ZZ系機。技術便是這樣積聚起來

引用:
原帖由 NuWL 於 29-6-2007 12:26 發表
RGZ-95結合了之前Z系列的技術,身體上看到有靈格思及密達斯的設計,腿部有點像ZZ系機。技術便是這樣積聚起來
我猜它的變型方式會比較像密達斯.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #39 WAIKO01 的帖子

咁畸形

回覆 #37 NuWL 的帖子

V入面好似仲有阿歷山大級同絕對老古董薩米拉斯……

回覆 #41 Hamlet 的帖子

但係隻V唔得呢

回覆 #42 14692 的帖子

絕對係越睇越爆粗……

回覆 #43 Hamlet 的帖子

係完全唔掂

獨角狀態我反而諗起麥格倫喎,haha

發新話題