29 12
發新話題

cgf有幾多師兄有玩online game?

引用:
原帖由 fire23wong 於 29-5-2007 03:12 發表

長期遊戲 一開始就唔可以停
長期玩....都真係幾唔錯架~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 30-5-2007 19:24 發表

長期玩....都真係幾唔錯架~~
有時間就係..

引用:
原帖由 向右趴 於 31-5-2007 09:50 發表

有時間就係..
睇你點玩既姐~
高佬早晚ONLINE一次已經OK~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

RTCW:ET...........only that can run on my oldold PC...........but the jpn server that i offen play is....over.....

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 HunterX 於 31-5-2007 15:06 發表

睇你點玩既姐~
高佬早晚ONLINE一次已經OK~
之前就係咁..爆晒資源

引用:
原帖由 向右趴 於 28-5-2007 13:16 發表

隻game實在太多女玩了..
聯誼必備

叉肥人... 剛剛開始...
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

TWOW
好玩好玩..
玩咩都唔緊要最重要係埋堆XD
唔係..應該係識到D好朋友.

引用:
原帖由 azraelwing 於 4-6-2007 12:17 發表
TWOW
好玩好玩..
玩咩都唔緊要最重要係埋堆XD
唔係..應該係識到D好朋友.
獵人, 總是特別孤獨的....

回覆 #24 pathfinder 的帖子

HxH
好的獵人會特別受動物歡迎.

CALL ME 熊

引用:
原帖由 ZaMaR 於 28-5-2007 10:47 AM 發表
BF2!

仲有RF online....私服
師兄可唔可以俾個途徑我去玩下你個 RF 私服

I used to play WoW... and now quited due to my RL work... and waiting for Warhammer MMORPG...
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 maxwell 於 12-6-2007 00:00 發表

師兄可唔可以俾個途徑我去玩下你個 RF 私服
http://rfantasy.net/

改緊版,過兩日先有得玩...

都有一年係為咗FF11而廢寢忘餐, 亦因為咁識咗班朋友, 黎咗CGF.
而家只打BF2.
眼光光~

29 12
發新話題