發新話題

WE GBB 專區2

請問唔係co2板打co2匣會唔會有問題

引用:
原帖由 fai84 於 18-8-2009 00:47 發表
其實個銅心可以幫你地改.............
任係唔係先? 我支個hopup好唔穩定

我真係好灰

有位師兄講得好o岩~d匣係咁漏真係改到識飛都冇用.......
成日出入三斤~終於抵吾住都要開一次黎睇...

附件

24-8-2009 03:07

所謂既"o-ring"

出入廠五次問題同樣存在,最氣憤既係原本冇事到有事
推彈咀可以將粒bb彈切成碎片,仲要自己扭曲埋

附件

24-8-2009 03:11

我枝m4上下身有條明顯既隙,上身可以搖動...
想問下有冇師兄既m4有同樣問題?

匣...整極都係漏,每次都係補膠水係面,一次厚過一次,[心諗,都岩既一日千幾隻匣要整,求其打層膠水,試左吾漏ok啦]..........
槍...整完又壞整完又壞...收我80蚊換推彈咀,換完之後彈又吹吾出.仲要切碎彈,入面個銅氣反(雀籠)
幫我整個仲衰過之前,得兩個3mm既孔一轉一轉就完全冇氣到,吹吾到粒彈走淨係得blot back,推多一粒就連彈都cut埋,

回覆 93# 的帖子

I gave up on all the Gen 1 mag already.  

tired on visiting armyarmyarmy every now and then ......I just throw all the Gen 1 away.  they are rubbish

引用:
原帖由 越南河粉 於 24-8-2009 03:21 AM 發表
匣...整極都係漏,每次都係補膠水係面,一次厚過一次,[心諗,都岩既一日千幾隻匣要整,求其打層膠水,試左吾漏ok啦]..........
槍...整完又壞整完又壞...收我80蚊換推彈咀,換完之後彈又吹吾出.仲要切碎彈,入面個銅氣反(雀 ...
80蚊係鋼咀?

引用:
原帖由 rYaN 於 24-8-2009 13:15 發表

80蚊係鋼咀?
應該吾係啦~打到都扭曲晒~都只係打一匣~

引用:
原帖由 越南河粉 於 24-8-2009 03:21 發表
槍...整完又壞整完又壞...收我80蚊換推彈咀,換完之後彈又吹吾出.仲要切碎彈,入面個銅氣反(雀 ...
我都係咁~~
整完仲衰過唔整~~
而家都係買野自己整算x數了~

有冇大俠好心?可以話比小弟知隻lower receiver 入面d野怎麼拿出來?係唔係unscrew一枝鑼c先然後鎗身二條pins?謝謝。

引用:
原帖由 Zap 於 24-8-2009 19:49 發表
有冇大俠好心?可以話比小弟知隻lower receiver 入面d野怎麼拿出來?係唔係unscrew一枝鑼c先然後鎗身二條pins?謝謝。

1st pin only

引用:
原帖由 Kane 於 24-8-2009 21:42 發表

1st pin only
1st Pin, is it the one next to the bolt release?

Thank you Kane Sir

引用:
原帖由 alston251 於 19-8-2009 03:06 發表

Order 去學校得wor. 但係冇錢 ...

點解唔可以mass produce? Magpul一定有人買ga..

News!

有P..P....P....P-MAG呀!!!!

...
好耐la

引用:
原帖由 生豪 於 25-8-2009 00:03 發表

好耐la
有得賣咩?

發新話題