31 123
發新話題

街機移植作 <Ghost Squad> 圖片放送

街機移植作 <Ghost Squad> 圖片放送

有d 興趣
呢隻game 我o係hk 街機玩過幾次咁大把ja....

更多:http://www.jeux-france.com/images_5848.html

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

街機打係搵笨既....:x

3 years already  ...2004

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

咁舊既game都搵返出黎移植..................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

呢隻Game當年玩到1局打晒3排,
D位記住晒, 人可以變熊貓同忍者, 支槍重可以穿牆

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-5-2007 08:05 PM 發表
街機打係搵笨既....:x
唔係牙....我果陣比左200蚊左右學費....由頭打爆機都得....... 仲可以玩到挑走人tim.....

引用:
原帖由 仔仔 於 13-5-2007 02:26 發表

唔係牙....我果陣比左200蚊左右學費....由頭打爆機都得....... 仲可以玩到挑走人tim.....
我玩親d 槍都唔準...火滾!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2007 10:00 發表

我玩親d 槍都唔準...火滾!
你要選部有得較槍的機先得架
好多機鋪都改左機 skip 左個較槍畫面

引用:
原帖由 louisli 於 14-5-2007 12:02 發表

你要選部有得較槍的機先得架
好多機鋪都改左機 skip 左個較槍畫面
去親既都冇....:x

頂!:x 淨值落wii ..........反對壟斷式移植!
NO COMPROMISE!

買買買
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-5-2007 00:33 發表
買買買
需要嗎?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-5-2007 00:33 發表
買買買
買佢個頭!:x..........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 15-5-2007 20:02 發表
買佢個頭!:x..........
唔抵得我有Wii 呀
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

我覺得街機枝槍好怪,G36C入9mm匣?再加枝唔合size的M900A?再埋枝野較極都係唔準,用佢個準星真係死俾佢睇。有次打真係想扭枝G&P aimpoint 落去,因為個時啱啱買咗枝新的。

31 123
發新話題