發新話題

WE GBB 專區2

引用:
原帖由 fai84 於 2-9-2009 15:35 發表
m14, 我估至少仲要一年,
pdw 先la 好cute
最怕pdw之後
過多幾個月又有其他....

pdw 之後先416  無咁早有14

引用:
原帖由 fai84 於 3-9-2009 01:39 發表
仲要留d錢黎買匣同改d小問題

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 3-9-2009 02:51 發表

仲要留d錢黎買匣同改d小問題
D MAG 我對佢有小小保留!唔好之前咁樣就得!
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

引用:
原帖由 swat852 於 3-9-2009 02:54 發表

D MAG 我對佢有小小保留!唔好之前咁樣就得!
反而我覺得m14個問題唔會太大
個形大左 設計方便d

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 3-9-2009 03:35 發表

反而我覺得m14個問題唔會太大
個形大左 設計方便d
個d mag 既問題,可唔可以自己diy 呢?
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

mp5去左邊

引用:
原帖由 fai84 於 3-9-2009 01:39 發表
Waiting for your "銅管移除,活動飛機" report.

引用:
原帖由 Zap 於 3-9-2009 10:35 發表

Waiting for your "銅管移除,活動飛機" report.
我用番aeg管就好開心

回覆 174# 的帖子

對我黎講已經難度不大

引用:
原帖由 fai84 於 3-9-2009 13:25 發表
對我黎講已經難度不大
過番我兩招得唔得

各位C HING ,我支M4唔知點解安唔到DD MK 18RIS II 骨,唔知咩問題,是否要細汁條骨!
唔該c hing
CANON 友
BG-E3

引用:
原帖由 swat852 於 4-9-2009 01:04 AM 發表
各位C HING ,我支M4唔知點解安唔到DD MK 18RIS II 骨,唔知咩問題,是否要細汁條骨!
唔該c hing
牙數問題?

轉落槍身個果野,轉到一半轉唔到ar!thx!
CANON 友
BG-E3

用你強勁既臂彎一下一下轉入去la

發新話題