35 123
發新話題

BF2戰鬥群

所需閱讀權限 1

BF2戰鬥群

各位有玩BF2的兄弟留個msn,約時間一齊打啦!

1.ZaMaR
player名: zamar
MSN: hkgtmf@hotmail.com

PS:想問一問,解開左o既武器係唔係要去ranked server先有得用架?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 10-5-2007 23:11 發表
各位有玩BF2的兄弟留個msn,約時間一齊打啦!

1.ZaMaR
player名: zamar
MSN: hkgtmf@hotmail.com

PS:想問一問,解開左o既武器係唔係要去ranked server先有得用架?
2. Paul
player name: hkPaul
MSN: hkcoverman@hotmail.com

好似ranked server 先有分加

引用:
原帖由 Paul 於 10-5-2007 23:19 發表
好似ranked server 先有分加
我知
我已經解左一枝l85,一枝g36c,但玩單人同LAN都用唔到新槍....
上去ranked ser就用到

3.WOLF
PLAYER NAME:SILENTWOLFNT
MSN:hinugundam2@yahoo.com.hk

大家有興趣在步兵場組隊打嗎?

引用:
原帖由 NuWL 於 10-5-2007 23:25 發表
3.WOLF
PLAYER NAME:SILENTWOLFNT
MSN:hinugundam2@yahoo.com.hk

大家有興趣在步兵場組隊打嗎?
好呀

希望在cgf可以組夠一team人在bf2內玩

引用:
原帖由 NuWL 於 10-5-2007 23:38 發表
要多少人先???

引用:
原帖由 NuWL 於 10-5-2007 23:38 發表
好啊!CGF-BF2隊!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 10-5-2007 23:48 發表

好啊!CGF-BF2隊!
我要做史垃扒

引用:
原帖由 Paul 於 10-5-2007 23:51 發表

我要做史垃扒
SILENTWOLFNT 係 sniper黎,仲好似係好勁的!見d分好高!
我做開sf,敵後爆破

最少三四個,最多六個(BF2內一個小隊)。各人分配不同兵種(最少要有快樂的醫療兵,浪費彈藥的補給兵,披草皮進行光合作用的sniper)互補長短

我都想玩bf2,NuWL and paul,有無碟??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ZaMaR 於 10-5-2007 23:53 發表

SILENTWOLFNT 係 sniper黎,仲好似係好勁的!見d分好高!
我做開sf,敵後爆破
你解了L96之後,你一定比我殺更多

引用:
原帖由 Paul 於 10-5-2007 23:51 發表

我要做史垃扒
PAUL你用史垃扒吧,我同弟弟最近玩反坦克,用SWAM去史垃扒人

引用:
原帖由 NuWL 於 11-5-2007 00:09 發表

PAUL你用史垃扒吧,我同弟弟最近玩反坦克,用SWAM去史垃扒人
今我玩補給兵啦
我有俄佬支重機

35 123
發新話題