發新話題

在屍群中生存20天

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-5-2007 19:17 發表
.50 大狙!? 爆機都唔見...shit!
要出埋AK之後再用多1X至20個鐘去搵先有~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

成隻game最勁係雙管散彈,屈哂ga,由第1日玩到尾都無修理過,因為之雙管散彈係全方位攻擊ga,跟住就全.50大狙...大屠殺

請問枝.50大狙咩樣?

係M82A1來的,最後,最強o既武器!
個牆掛滿左之後繼續搵武器,用多20個鐘搵就會出.

引用:
原帖由 ZaMaR 於 3-5-2007 19:55 發表
把.50真係好屈機!幾乎係必殺!有成10飛,reload仲好鬼快!!!平均一槍殺3件!!!!
我一次就打爆,第1場先係最難打!打得好第一場就有時間搵人搵武,有電鋸之後喪屍一埋到黎必死.

我就第18日先有把.50玩
我之前介紹過枝.50的....

引用:
原帖由 k_i_t 於 4-5-2007 16:42 發表

未修理過咁勁-.-
用左42血就爆

引用:
原帖由 attacker2006 於 4-5-2007 20:02 發表
成隻game最勁係雙管散彈,屈哂ga,由第1日玩到尾都無修理過,因為之雙管散彈係全方位攻擊ga,跟住就全.50大狙...大屠殺
上彈咁慢..我都係用UZI打頭..50粒彈可以殺3隻左右

引用:
原帖由 attacker2006 於 4-5-2007 20:02 發表
我幾乎冇用過呢枝,我就覺得唔好用.....得2飛,reload又慢...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-5-2007 09:48 PM 發表

我幾乎冇用過呢枝,我就覺得唔好用.....得2飛,reload又慢...
但好強喎-.-

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-5-2007 21:48 發表

我覺得reload OK快喎~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

如果玩得小心點
第15日就可以拿到哂牆上的武器了~
第17日就拿到終極武器了!!!
真是要試試阿!!
一條直線幾隻一齊掛掉!!爽呀=v=+
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 5-5-2007 02:17 發表
如果玩得小心點
第15日就可以拿到哂牆上的武器了~
第17日就拿到終極武器了!!!
真是要試試阿!!
一條直線幾隻一齊掛掉!!爽呀=v=+
一槍爆兩三個頭都好正

引用:
原帖由 黑田一真 於 5-5-2007 06:02 發表
岩岩try過13日拎晒所有槍
15日拎到.50
另外發現左原來所有槍都可以連射
首先拎住支可以連射既槍.禁實開槍之後轉其他唔可以
連射既槍,例如手槍或散彈.咁樣果支槍就會變埋連射
剛剛都有朋友仔同我講過阿
不過我冇試到
其實係唔係bugs黎架?=P
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

發新話題