105 1234567
發新話題

在屍群中生存20天

哈哈... d 防蛋衣我鋸佢成10秒都無事
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 match_man 於 6-5-2007 21:27 發表

四面人
我試過6面, 中腳都計就8 面人~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 7-5-2007 00:58 發表

我試過6面, 中腳都計就8 面人~~
咁爽?

引用:
原帖由 d@2007 於 6-5-2007 23:57 發表
哈哈... d 防蛋衣我鋸佢成10秒都無事
上下行來行去應該都會鋸死佢地

引用:
原帖由 向右趴 於 7-5-2007 20:54 發表

上下行來行去應該都會鋸死佢地
係呀 唔覺意掃斷左隻腳.
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 7-5-2007 09:52 PM 發表

係呀 唔覺意掃斷左隻腳.
d腳好易斷...

引用:
原帖由 myron21st 於 7-5-2007 01:13 發表

咁爽?
cheating 仲爽~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 7-5-2007 22:43 發表

cheating 仲爽~~
連發散彈

引用:
原帖由 艾力 於 8-5-2007 17:31 發表
終於到20日喇....眼都花....阿芝講得岩,一開始搵多d人返黎先,人多先搵槍~

不過ak同m16有乜分別? 狙擊槍可以有幾面人力.... 係咁爆頭.....
爽穿6面到8面

終於過到20日
但我始終覺得Uzi + 電鋸這組合最好
(比步槍更好---可能我唔識用吧 )

此終都係唔識bug...

引用:
原帖由 k_i_t 於 8-5-2007 23:29 發表
此終都係唔識bug...
其實無咩用的
有咩槍可以大力,多彈又無連發?
數來數去得 shotgun 得,唔好諗住用 .50 玩bug,10飛轉個頭唔知射晒去邊了
我初期用 ump+shotgun,ump 連射唔放手突然轉shotgun就變左shotgun連射了,成個畫面清晒,但shotgun reload勁慢,所以一round都係出得一次連射咁大把
後期可以用uzi+shotgun

引用:
原帖由 louisli 於 9-5-2007 16:46 發表

其實無咩用的
有咩槍可以大力,多彈又無連發?
數來數去得 shotgun 得,唔好諗住用 .50 玩bug,10飛轉個頭唔知射晒去邊了
我初期用 ump+shotgun,ump 連射唔放手突然轉shotgun就變左shotgun連射了,成個 ...
無錯, 志在過下癮~~
-但丁

105 1234567
發新話題