發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

個人覺得UBR都係同SPR,MK11果類配合D~~
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

今日買多左3隻豬崎夾, E+執到個身呢, 4隻有3隻可以自己跌...

咁者係隻隻大細都唔同!!!

第一隻ok, 唔等如第2, 3, 4隻ok...

第4隻都係算啦...

我買Dboy夾插AEG, 都隻隻插得入...

引用:
原帖由 hermanht 於 30-5-2009 19:13 發表
今日買多左3隻豬崎夾, E+執到個身呢, 4隻有3隻可以自己跌...

咁者係隻隻大細都唔同!!!

第一隻ok, 唔等如第2, 3, 4隻ok...

第4隻都係算啦...

我買Dboy夾插AEG,  ...
Ching~~
can you tell me where to buy GHK mag??
and how much lei??

Thanks!!!

引用:
原帖由 lololo 於 30-5-2009 19:34 發表

Ching~~
can you tell me where to buy GHK mag??
and how much lei??

Thanks!!!
dup豬屍 #%) 個大洋, 好在叫佢差一差氣試ja, 有一隻漏氣

佢用top gas試, 唔似W死怕咩咁用134A...

GBB G&P 係唔係行真數???
因為我買左D真品件,怕裝唔到上去~
THX各位C兄~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 30-5-2009 20:01 發表
GBB G&P 係唔係行真數???
因為我買左D真品件,怕裝唔到上去~
THX各位C兄~
GP GBB並非真數

引用:
原帖由 hermanht 於 30-5-2009 19:41 發表

dup豬屍 #%) 個大洋, 好在叫佢差一差氣試ja, 有一隻漏氣

佢用top gas試, 唔似W死怕咩咁用134A...
個價好吸引bor,
但都係睇埋P豬屍先~~

引用:
原帖由 lololo 於 30-5-2009 20:13 發表

GP GBB並非真數
緊樣.....裝真品件時係唔係都要執執佢嫁?~
THX~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 30-5-2009 20:18 發表

緊樣.....裝真品件時係唔係都要執執佢嫁?~
THX~
如果係執的話, 冇野係裝唔到的.

引用:
原帖由 hermanht 於 30-5-2009 20:26 發表

如果係執的話, 冇野係裝唔到的.
嗯~緊又係~
不過.......
D牙係點樣執嫁
~THX~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 30-5-2009 20:46 發表

嗯~緊又係~
不過.......
D牙係點樣執嫁
~THX~
係wow, D牙係唔係一樣的呢?

牙數就唔清楚
但個圈真數細過玩具數...

引用:
原帖由 lololo 於 30-5-2009 20:17 發表

個價好吸引bor,
但都係睇埋P豬屍先~~
又GHK?!
你剛剛放晒咋喎.......

引用:
原帖由 d.s 於 30-5-2009 23:39 發表

又GHK?!
你剛剛放晒咋喎.......
之前碎彈原來唔關GHK事.. x!!

引用:
原帖由 lololo 於 30-5-2009 23:48 發表

之前碎彈原來唔關GHK事.. x!!
好馬不吃回頭草

發新話題