發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 hermanht 於 30-5-2009 23:49 發表

好馬不吃回頭草
好草不怕回頭吃~

引用:
原帖由 hermanht 於 30-5-2009 23:49 發表

好馬不吃回頭草
貪佢夠平咋..
PGC講到甘堅,,我估5舊走唔甩..

但其實我上次打game,帶4隻匣,基本上都打唔晒.

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

hermanht兄:

我咁屈條Hammer彈弓啱唔啱呢?
試過一樣頂出撞針,入唔到匣,
我想請教下,
屈過後Hammer彈弓腳應該放響Trigger pin上定下呢?
Thanks

附件

31-5-2009 00:30

放響Trigger pin上
我屈得比你更多
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 d.s 於 31-5-2009 00:30 發表
hermanht兄:

我咁屈條Hammer彈弓啱唔啱呢?
試過一樣頂出撞針,入唔到匣,
我想請教下,
屈過後Hammer彈弓腳應該放響Trigger pin上定下呢?
Thanks
岩啊, 我放係pin上面, 但係你hammer個軸好似大左咁ge? and有時可能fire pin冇油, 條彈弓仔收唔番佢入去. 比D油試下

新手機個鏡頭仲差過舊果部...

附件

31-5-2009 00:51

Thx two brother~!!
我照正常放Trigger pin上都係頂撞針,
但冇Hammer頂住撞針就出入順暢....
再試下先~

引用:
原帖由 d.s 於 31-5-2009 00:51 發表
再試下先~
我見你個hammer真係好似有D問題, 個hammer hold大左, 咁樣睇來個hammer會被頂高左, 咁依hammer個形狀來睇, 佢有可能會將fire pin頂前左.

睇來下一樣要買ge野就係啤零hammer

引用:
原帖由 d.s 於 31-5-2009 00:51 發表
再試下先~
紅圈個個位頂住個身
屈多d都怕會頂到firing pin.......用原裝長度pin的話

今日有一隻豬崎夾的嘩佬嚴重唔夠油, 開幾槍就飛曬我D氣, 原來係個嘩佬動作慢, 嘩佬lock release果一刻, 個嘩佬回唔切位, 當release time過左之後, 個嘩佬都仲未彈番起, 變左繼續lock, then 就噴走曬D氣了... 所以如果想豬崎夾正正常常, 嘩佬一定要比油...

引用:
原帖由 hermanht 於 31-5-2009 00:55 發表

我見你個hammer真係好似有D問題, 個hammer hold大左, 咁樣睇來個hammer會被頂高左, 咁依hammer個形狀來睇, 佢有可能會將fire pin頂前左.

睇來下一樣要買ge野就係啤零hammer
oh~誤會~誤會~
呢個原裝Hammer順手影相用,冇裝左右杯士,所以咁嘅款,
我用緊Prime套啤零hammer及Fire pin,正常嘅~

引用:
原帖由 ayaka 於 31-5-2009 00:56 發表

紅圈個個位頂住個身
屈多d都怕會頂到firing pin.......用原裝長度pin的話
紅圈??

引用:
原帖由 hermanht 於 31-5-2009 01:02 發表
今日有一隻豬崎夾的嘩佬嚴重唔夠油, 開幾槍就飛曬我D氣, 原來係個嘩佬動作慢, 嘩佬lock release果一刻, 個嘩佬回唔切位, 當release time過左之後, 個嘩佬都仲未彈番起, 變左繼續lock, then 就噴走曬D氣了... 所以如果 ...
WA,Bomber一樣要勤落油

引用:
原帖由 d.s 於 31-5-2009 01:04 發表

紅圈??
唔記得post相

附件

31-5-2009 01:05

引用:
原帖由 ayaka 於 31-5-2009 01:05 發表

唔記得post相
屈呢個位?!!

引用:
原帖由 d.s 於 31-5-2009 01:06 發表

屈呢個位?!!
要屈成點?

發新話題