25 12
發新話題

吹下水

都係得藍蘭島一套..

引用:
原帖由 -l- 於 11-4-2007 23:21 發表

死忠 gundam shit, sorry Gundam seed
Gundam我只好無新人類有個8字果三套
me 2 yes!!
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 -l- 於 11-4-2007 23:22 發表

旋風管家好似有惡搞Black Lagoon
怎樣惡搞法?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

睇緊機神大戰

目前只追3套only

大劍御姐(及想推倒御姐的小孩)
極道人魚(仲有男女都岩o既型仔黑人)
超熱血電轉機械人(加大波女狙.50)

仲有套叫"電腦線圈"o既未知好唔好睇...

noir3 睇左1集,換下個名又一套...唔睇
後宮類唔岩我....

後宮島係唔係搞笑類架?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 14-4-2007 23:41 發表
目前只追3套only

大劍御姐(及想推倒御姐的小孩)
極道人魚(仲有男女都岩o既型仔黑人)
超熱血電轉機械人(加大波女狙.50)

仲有套叫"電腦線圈"o既未知好唔好睇...

noir3 睇左1集,換下個名又一 ...
ok la,後宮島都ok好笑嘅,....我覺得瀨戶之花嫁好笑d lor

引用:
原帖由 attacker2006 於 14-4-2007 23:50 發表

ok la,後宮島都ok好笑嘅,....我覺得瀨戶之花嫁好笑d lor
我以為男男島浄係得男人添

回覆 #21 attacker2006 的帖子

唔想潑冷水...但係花嫁的笑點將會越來越冷 (原作問題,沒辦法)

引用:
原帖由 Gabriel 於 15-4-2007 07:04 發表
唔想潑冷水...但係花嫁的笑點將會越來越冷 (原作問題,沒辦法)
已經覺....不過今期冇乜正o既笑片,睇住先....

如果再有套好似"櫻蘭高校host部"果d神作就好lu!

你個簽名....school days crossover...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 15-4-2007 10:53 發表

已經覺....不過今期冇乜正o既笑片,睇住先....

如果再有套好似"櫻蘭高校host部"果d神作就好lu!

你個簽名....school days crossover...
想笑....唯有睇男男島同仁俠ga ja今次....

25 12
發新話題