發新話題

[WE] WE GBB M4專區

KEEP住都有入一隻~而家有四隻~兩隻漏~跟槍冇漏~最近果隻未試~

係用用下就有溜氣...去整啦,,

回復 5# 的帖子

試下先囉~~
我諗應該有改善嘅
咁支槍OK MA..??
HOP UP掂MA..??
射程如何呀..??
我未試呀

未時唔用最好入D氣比隻匣就會好D

引用:
原帖由 路比 於 5-2-2009 02:23 AM 發表
未時唔用最好入D氣比隻匣就會好D
師兄..你之前係咪話遲d可能有得用aeg管既..

引用:
原帖由 rYaN 於 5-2-2009 02:20 發表
係用用下就有溜氣...去整啦,,
配左三十幾粒O RING吾得閒換

引用:
原帖由 越南河粉 於 5-2-2009 02:31 AM 發表

配左三十幾粒O RING吾得閒換
幾$先

買埋皮繩彈弓羅C係新填地街消費約100元

引用:
原帖由 越南河粉 於 5-2-2009 02:37 AM 發表
買埋皮繩彈弓羅C係新填地街消費約100元
我之前都配左一大堆o-ring..不過次次都係用一個之後就唔再用到

手槍果D囉~我硬係覺得一過左個冬天就會死ORING~試過要油浸先頂得住~一打一放就死
不過問題係係舖頭既M4匣都九成漏氣~會吾會設計有問題~

我6隻有2-3隻都漏.. 拆晒再合番都係咁
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 rYaN 於 5-2-2009 02:25 發表

可以改用aeg管嗎

引用:
原帖由 rYaN 於 5-2-2009 02:25 發表

我都係一廂情願咁話希望可能會有廠出ja~

請問師兄枝M4有幾大力呀?
我星期日係軍軍軍買會唔會幫我搞到兩面力呀?

引用:
原帖由 長其涼美 於 5-2-2009 10:03 發表
請問師兄枝M4有幾大力呀?
我星期日係軍軍軍買會唔會幫我搞到兩面力呀?
佢聲稱係1.3J力,但有人試過好似唔止...
可以去搵人車過一粒野降到去1.0-1.2J
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

發新話題