發新話題

[WE] WE GBB M4專區

想問下各位師兄,WE M4徐了真品同備人改,有無可能可以切到支D.E.色呢? 好似 TROY支M7A1感?
大約幾錢?

自已噴吧, 反正真槍都好小全支現成係沙色
鵰。豹。狸。獅。狒

今日再一次拎落場打game,愈來愈想cut管做7"
7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出...

引用:
原帖由 路比 於 16-2-2009 02:09 AM 發表
今日再一次拎落場打game,愈來愈想cut管做7"
7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出...
希望遲少少有廠出管啦

係2手區見到有人放vve m4,話可以自行改變力度
有冇師兄知道點樣去set佢個力度呀?
因為冇人發現拎過枝槍去換o-ring之後細力左好多,可能比"山斤"d人做左手腳

引用:
原帖由 路比 於 22-2-2009 03:22 AM 發表
係2手區見到有人放vve m4,話可以自行改變力度
有冇師兄知道點樣去set佢個力度呀?
因為冇人發現拎過枝槍去換o-ring之後細力左好多,可能比"山斤"d人做左手腳
拎個果銅咀,愈入愈細力,愈出愈大力,,不過唔太穩定

唔係太明,點可以改變個銅咀位置 請問師兄可以post 圖說明嗎

WE M4 GBB

小弟最近買左支WE M4....都未落場就已經拉斷左條charging rod.........d料咁差.....

有槍身刻字的就可以拎去"3斤"換

我果枝一出就買,到依家打過幾場game都冇事

可能支槍無乜點用過, 個bolt唔順, 但我又手痕得閒拉下佢, 結果就拉斷左

不過, 條charging rod d料就差左d

前幾日去過3斤問, 佢地話未有貨

請問市面上會唔會有d係用鋼做的??

引用:
原帖由 vr2xvh 於 3-3-2009 14:32 發表
可能支槍無乜點用過, 個bolt唔順, 但我又手痕得閒拉下佢, 結果就拉斷左

不過, 條charging rod d料就差左d

前幾日去過3斤問, 佢地話未有貨

請問市面上會唔會有d係用鋼做的??
聽過有網友自制鋼cocking handle
有無廠出就唔清楚
我果支都係一出就買,到而家都無斷過cocking handle,不如你試下抽個bolt同條cocking handle出黎抹下d金屬碎先
再重新上過油,唔知會唔會好d
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-3-2009 14:40 發表

聽過有網友自制鋼cocking handle
有無廠出就唔清楚
我果支都係一出就買,到而家都無斷過cocking handle,不如你試下抽個bolt同條cocking handle出黎抹下d金屬碎先
再重新上過油,唔知會唔會好d
頭先三斤打黎話有貨, 聽日得閒的話就去換左佢

係啦, 我諗係好似師兄咁講, 試下抹下d金屬碎, 應該係新槍未順暢.....我有手痕拉得多....XDDD

回復 398# 的帖子

UNCLE~~你都鬼馬,靜雞雞買左支WE

引用:
原帖由 whisky 於 4-3-2009 03:27 發表
UNCLE~~你都鬼馬,靜雞雞買左支WE
........你識得我??????

Pro Win: WE 10 rds magazine ProWin announced another magazine for WE M4 GBB- with a twist. This one is in the form of 10 rounder; description is bit short, but never mind: WE M4 5.56 10 rounds Magazine

發新話題