發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 rYaN 於 18-3-2009 22:43 發表
有冇人裝哂LATP出果4樣野呀?
彈弓同果2粒野用左真係bolwback大左好多wor
我唔要大力 我追求實際

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 19-3-2009 12:04 AM 發表

我唔要大力 我追求實際
blowback大d你都唔要

引用:
原帖由 rYaN 於 18-3-2009 22:43 發表
有冇人裝哂LATP出果4樣野呀?
彈弓同果2粒野用左真係bolwback大左好多wor
射速會唔會慢左好多???

駛唔駛另外再執位的???

引用:
原帖由 優之涼粉 於 19-3-2009 04:42 PM 發表

射速會唔會慢左好多???

駛唔駛另外再執位的???
唔會慢WOR~一包2粒果隻野有得比你簡大BB定細BB
自行決定,,不過記住要用埋條90%彈弓~
唔洗汁位!

其實如果改左一面力,個blow會唔會都弱左好多,事關d fd成日打開一面力

引用:
原帖由 優之涼粉 於 19-3-2009 08:23 PM 發表
其實如果改左一面力,個blow會唔會都弱左好多,事關d fd成日打開一面力
其實GBB槍好難改到打1面...最少都2面...唔係好唔穩定

引用:
原帖由 rYaN 於 19-3-2009 00:14 發表

blowback大d你都唔要
總之靠你啦

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 22-3-2009 01:47 AM 發表

總之靠你啦
自己要咩講咩囉..

WE M4A1

1)請問我支WE M4A1 GBB射果時當粒彈去到一定距離時,粒彈會有時偏右有時偏高..
其先實有咩解決方法或換D咩呤件呢?先可以解決這個問題.??

2)WE M4A1 GBB通常名位師兄系會改裝D咩呢?價錢又如何呢?

問題較多...請見諒!!

其实點解要開多個post講?
下面有個we post,有d師兄可能已经答左!
用0·25或以上既bb彈有改善!
暫時we出左唔係好多補品,每樣都係100蚊左右

打完一日有d毛病出左黎~
第一樣野就係semi auto時得時吾得~一隻匣得一隻匣吾得
第二樣野就係仍然打一粒吐一粒~但係吐果粒如果槍咀吾係向地冇漏出黎打出去就好大力
第三樣野就解決左~之前就試.20珠珠就上太空,.30珠珠就平步青雲~
(明明有哭泣,有哭泣膠頂住粒彈都可以嘔彈)

引用:
原帖由 越南河粉 於 23-3-2009 01:16 AM 發表
打完一日有d毛病出左黎~
第一樣野就係semi auto時得時吾得~一隻匣得一隻匣吾得
第二樣野就係仍然打一粒吐一粒~但係吐果粒如果槍咀吾係向地冇漏出黎打出去就好大力
第三樣野就解決左~之前就試.20珠珠就上太空,.30珠 ...
你試清楚邊隻匣唔得先,,去3軍問問啦,,
你個HOPUP再SET大多少少睇下會唔會再嘔?

引用:
原帖由 rYaN 於 23-3-2009 02:16 發表

你試清楚邊隻匣唔得先,,去3軍問問啦,,
你個HOPUP再SET大多少少睇下會唔會再嘔?
我覺得係支槍問題
我已經扭到最盡~係咪銅筒末端果個黑色有齒既圈呀~我扭出扭入都係咁~
吾知係佢一野索兩粒彈上去丫~定係真係個哭泣冇料到

引用:
原帖由 sas2009 於 22-3-2009 14:31 發表
1)請問我支WE M4A1 GBB射果時當粒彈去到一定距離時,粒彈會有時偏右有時偏高..
其先實有咩解決方法或換D咩呤件呢?先可以解決這個問題.??

2)WE M4A1 GBB通常名位師兄系會改裝D咩呢?價錢又如何呢?

問題較多 ...
用重彈係一個較快捷既解決方法...小弟先抹內管,再磨走hopup膠位個窿內則既披口
再使用重彈(0.3)...彈道已變成非常直同穩定
只是,用返輕彈(0.2)唔係唔得,只是彈道到某個位會開始偏差
聽說有朋友用左新hopup同管之後,已經改善至"感覺良好"既地步
我都等緊佢推出條管~
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

waiting for new metal body with different marking...

發新話題