發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 越南河粉 於 23-3-2009 12:49 PM 發表

我覺得係支槍問題
我已經扭到最盡~係咪銅筒末端果個黑色有齒既圈呀~我扭出扭入都係咁~
吾知係佢一野索兩粒彈上去丫~定係真係個哭泣冇料到
有冇相睇下你拎到佢點樣

引用:
原帖由 rYaN 於 24-3-2009 00:32 發表

有冇相睇下你拎到佢點樣
聽日影~

引用:
原帖由 rYaN 於 18-3-2009 22:43 發表
有冇人裝哂LATP出果4樣野呀?
彈弓同果2粒野用左真係bolwback大左好多wor
請問 c hing 你講o個4樣野係邊4樣?邊道買到?幾錢?

引用:
原帖由 BNN 於 24-3-2009 01:39 PM 發表

請問 c hing 你講o個4樣野係邊4樣?邊道買到?幾錢?
3軍有..唔記得幾$..

回復 142# 的帖子

唔該晒師兄

有冇講幾時有哭泣出

引用:
原帖由 越南河粉 於 26-3-2009 02:19 AM 發表
有冇講幾時有哭泣出
聽其他師兄講好快wor

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 23-3-2009 13:51 發表

用重彈係一個較快捷既解決方法...小弟先抹內管,再磨走hopup膠位個窿內則既披口
再使用重彈(0.3)...彈道已變成非常直同穩定
只是,用返輕彈(0.2)唔係唔得,只是彈道到某個位會開始偏差
聽說有朋友用左新hopup同 ...
新 hopup 版已經出左la ????係我就可以買 la ~~~

係唔係唔洗錢係3軍有得換 ?

舊板哭泣解決左嘔彈~!!!!!!!
只係加左一粒仔海棉係粒珠仔下面~頂多一頂就止到嘔~haha

我想問

聽人講話可以自己較到同真槍咁上下大的後座力..唔知真定假= ="""
同埋我都想答單一問...we m4...係咪有得自己較力度 ka ???因為唔想打到15x m/s 咁大力=- ="""想打細細力....90 m/s 咁上下...

引用:
原帖由 tigger 於 1-4-2009 19:05 發表
聽人講話可以自己較到同真槍咁上下大的後座力..唔知真定假= ="""
同埋我都想答單一問...we m4...係咪有得自己較力度 ka ???因為唔想打到15x m/s 咁大力=- ="""想打細細力....90 m/s 咁上下...
有個POST講話出左PARTS將火力由1.8降去1,閣下搵一搵就得,免得有賣廣告之嫌

引用:
原帖由 BNN 於 1-4-2009 05:08 PM 發表
我想問纒有無 parts 可以改到枝 we 後座力大d.
90%彈弓加果2粒野..個後座力係大力左D

請問有冇師兄...有關於會出 WE 用metal body既消息?....

發新話題