發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 rYaN 於 2-4-2009 03:04 發表

90%彈弓加果2粒野..個後座力係大力左D
唔該師兄 不過唔知大力程度差幾遠?

引用:
原帖由 loop2 於 2-4-2009 10:10 AM 發表
請問有冇師兄...有關於會出 WE 用metal body既消息?....
好似4月尾先講

引用:
原帖由 BNN 於 2-4-2009 11:20 AM 發表

唔該師兄 不過唔知大力程度差幾遠?
有得簡重同輕!

而家出左隻藍色既BUFFER,裝左之後個後座勁左,最緊要係一分鐘就裝好

引用:
原帖由 阿Fee 於 2-4-2009 12:01 發表
而家出左隻藍色既BUFFER,裝左之後個後座勁左,最緊要係一分鐘就裝好
請問有無換埋條90%彈弓?

我想個BOLT回得快,所以就冇換90%彈弓,效果都唔錯

引用:
請問師兄隻藍色BUFFER 邊道買到,有無分牌子,唔該.

引用:
原帖由 BNN 於 2-4-2009 02:53 PM 發表

請問師兄隻藍色BUFFER 邊道買到,有無分牌子,唔該.
得一間有出成個buffer咋……

引用:
原帖由 rYaN 於 2-4-2009 14:55 發表

得一間有出成個buffer咋……
唔該師兄,唔該..唔該

有冇師兄搞返場gbb game呀?

引用:
我今日買咗個藍色BUFFER,無換到90%彈弓,裝咗之後感覺好似大咗,但我想問係唔係應該換埋條彈弓?因為射咗十發左右就推唔到彈,射空槍(彈匣無問題),另外最近發現頭一兩槍,單發變連發三槍,之後幾槍無事,唔知係唔係選擇制有問題. 唔知有無師兄可以解笞到,感激

回復 164# 的帖子

射唔出彈不會關BUFFER事,因有一粒"的"仔頂住BUFFER是不會再向前頂到推彈咀位置,所以我覺得原本推彈咀位置才是射不彈的主要因素,而你想再換彈弓加大後座力是不行的,因為換左彈弓後,會令行程有阻力下而減慢,我之前試過未換BUFFER下就是換左90%彈弓,同樣有減慢行程的情況出現

引用:
原帖由 路易氏 於 3-4-2009 01:25 AM 發表
射唔出彈不會關BUFFER事,因有一粒"的"仔頂住BUFFER是不會再向前頂到推彈咀位置,所以我覺得原本推彈咀位置才是射不彈的主要因素,而你想再換彈弓加大後座力是不行的,因為換左彈弓後,會令行程有阻力下而減慢,我之 ...
個藍色buffer太重既關係????

引用:
原帖由 rYaN 於 3-4-2009 10:01 發表

個藍色buffer太重既關係????
咁換條軟d

[quote]原帖由 BNN 於 3-4-2009 10:07 AM 發表

咁換條軟d

發新話題